:: |
| Autor |
Poruka |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
Britanka Hana Kersi (23) rodila je blizance i još jedno dete iz dve materice! Lekari veruju da je ovaj slučaj bez presedana u svetu.
Kersi je u septembru, u istom danu, donela na svet jednojajčane bliznakinje Rubi i Tili, kao i malu Grejsi. Porodjaj je obavljen carskim rezom sedam nedelja pre vremena.
Mlada Britanka je rodjena sa dvostrukom matericom (uterus didelphys), a lekari su smatrali da do začeća može da dodje samo u jednoj.
Trojke su nakon rodjenja u bolnici zadržane devet nedelja.
Njihova majka i njen partner Mik Folkner (23) rekli su da se bebe odlično osećaju i da su svi zajedno u njihovoj kući u Devonu, na jugoistoku Engleske.
"Presrećni smo što imamo zdrave i zadovoljne devojčice", rekla je Kersi.
"One su tri divne i neverovatne bebe i svaka je na svoj način posebna".
U lekarskim analima je zabeleženo svega 70 žena u svetu koje su rodile iz dve materice. Ovo je, medjutim, prvi poznati slučaj trojki.(MONDO)
|
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
čovječe..... ajde neka su djeca živa i zdrava
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
| Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | čovječe..... ajde neka su djeca živa i zdrava | upravo tako to je najvaznije da su deca ziva i zdrava,......
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|