:: |
Autor |
Poruka |
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~

|
Godine: 43
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 4248 Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...

|
|
A sto ste tako sujetni...zasto yugo toliko ne valja...ja yuga obozavam...mislim da je bolji od nekih drugih kola za nas cak idealan, pogledajte samo nabedjene vozace greota im dati neki dobar auto.....
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
Dixy_24 je napisao/la sledeće: | A sto ste tako sujetni...zasto yugo toliko ne valja...ja yuga obozavam...mislim da je bolji od nekih drugih kola za nas cak idealan, pogledajte samo nabedjene vozace greota im dati neki dobar auto..... | samo nadji jedan moj post sta mislim o jugu i videces da ga ne podcenjujem,al da je zastareo jeste htela ti to da priznas ili ne trebao je odavno biti zamenjen
|
|
 |
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~

|
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 4248 Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...

|
|
Ma da a tradicija?...Idi begaj bre....
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|

|
|
ne kontam koja tradicija????pa i fica je imao tradiciju pa su ga smeniti jer ipak to vise nije bilo to iako bi ga ljudi i danas kupovali,...ko ja ja bi pre kupio ficu no bilo sta drugo,....
|
|
 |
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~

|

|
|
Pa zato sto su ka uklonili ljudi bi da ga kupuju, tako bi bilo i sa yugom...
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|

|
|
Dixy_24 je napisao/la sledeće: | Pa zato sto su ka uklonili ljudi bi da ga kupuju, tako bi bilo i sa yugom... | e al mi sada odosmo malo u offtopic zar ne 8)
|
|
 |
g_bmw_m3 Upućeni član

|
Datum registracije: 20 Dec 2006 Poruke: 442

|
|
ma niste otisli u offtopic...he he he! Samo se podseti na Verdi klipnjace u Fici i gotovo! Automatski se vracas na temu!
|
|
 |
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~

|

|
|
Evo ja cu prva Verdi klipnjace u Fici...
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|