www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Crash Testovi!!!
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Auto-moto svet ~ -> ~ Ostala vozila i zanimljivosti ~
::  
Autor Poruka
EGO!
Stojke's bitch!
Stojke's bitch!

Godine: 34

Datum registracije: 25 Sep 2006
Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 25, 2006 12:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dogovoreno, ali staću uz jedinu predstavnicu LEPŠEG & BOLJEG pola u ovom podforumu.

DIXY: Pa i ti gaznaš... Nemoj sad tako..

ja bih opet bih bila ja!

* B.I.T.C.H. 4EVER *
Exclamation Being In Total Control of Herself Exclamation

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 41

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 25, 2006 12:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dixy
Citat:
Ma ko se pokunji barabo jedna...zena ti je zmaj....

da znam da je zmaj svako vece vas 2 opstite ovde Razz

....tvoj i u dobru i u zlu....

EGO!
Stojke's bitch!
Stojke's bitch!

Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 25, 2006 12:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E, Rizmo, nemoj da si ljubomoran sada...

ja bih opet bih bila ja!

* B.I.T.C.H. 4EVER *

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 25, 2006 12:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Laughing Laughing Laughing od kad me niko tako nije nazvao,...nisam ljubomoran a mi odosmo offtopic Rolling Eyes

EGO!
Stojke's bitch!
Stojke's bitch!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 25, 2006 12:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Znam... Jel može ovde da se otvori neka tema kao pričaonica automehaničara?

ja bih opet bih bila ja!

* B.I.T.C.H. 4EVER *

g_bmw_m3
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 20 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 25, 2006 12:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

:lolj: :lolj: :lolj: :lolj: :lolj:

ALO ljudiiiiiii! Ovo su pravi Crash Testovi! Ko prstom u dup...ovaj u med bre! Mr. Green :lolj:

Automobilski (BMW i Porsche) FANATIK!

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 25, 2006 12:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

EGO! je napisao/la sledeće:
Znam... Jel može ovde da se otvori neka tema kao pričaonica automehaničara?
slicno nesto postoji al nije ti losa ideja da se otvori tema tipa automehanicari na pauzi 8) 8) 8)

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 26, 2006 5:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Toyota Auris osvojila pet Euro NCAP zvjezdica

Euro NCAP je potvrdio da je nova Toyota Auris jedan od najsigurnijih automobila u svom segmentu. Zaštita djece ocijenjena s 4, a pješaka s 3 zvjezdice. Auris će krenuti u prodaju od veljače 2007.

Nova Toyota Auris predstavlja stvarnu razinu sigurnosti koja je postala standard za Toyotu. Aurisova čvrsta struktura karoserije, koja je razvijena prema principu minimalnog deformiranja putničke kabine, doprinosi odličnoj pasivnoj sigurnosti. Toyota Auris će se isporučivati s do devet zračnih jastuka uključujući zračni jastuk za koljena vozača, prema testovima Euro NCAP-a. Konkretno, kombinacija zračnog jastuka za koljena vozača i stup upravljača koji se povlači su doveli do rezultata od 5 zvjezdica za zaštitu odraslih putnika.

Kao i ostali toyotini modeli, Auris se standardno oprema Isofix sidrištima na vanjskim stražnjim sjedalima. Kao rezultat toga, zaštita djece je ocijenjena s 4 zvjezdice. Zaštita pješaka je ocijenjena s tri zvjezdice, od mogućih četiri. Auris je postigao najveći rezultat kod bočne zaštite i testovima sudara sa stupom.

Detaljni rezultati testiranja Euro NCAP-a opisuju sigurnosnu razinu i rezultat za sve tri gore spomenute kategorije. Uz rezultat od 5 zvjezdica, Toyota Auris je od Euro NCAP-a dobila i 35 bodova za zaštitu putnika (maksimalnih 37 bodova), 37 bodova za zaštitu djece (maksimalno 48 bodova) i 21 bod za zaštitu pješaka (maks. 27). S ovim rezultatom, s najvišim bodovima u dvije od tri ocjene, Toyota Auris spada u najsigurnija vozila u segmentu.

CISS osigurava veću zaštitu

Najnovija sigurnosna pomoć je inteligentna matematička metoda koja će se ubuduće koristiti u razvoju serijskih volkswagenovih i audijevih modela pružajući još veću sigurnost vozača i putnika

CISS je naziv za Osnovnu kompetenciju za integralne sigurnosne sustave (Core-Competence Integrative Safety Systems) i objedinjuje postupke računalne inteligencije. Računalni postupci ravnaju se prema biološkim primjerima, primjerice ljudskom mozgu. Pomoću njih je moguće u djeliću dosadašnje potrebnog vremena stvoriti stotine aplikacija za prototipove vozila, umrežiti sigurnosne sustave i provjeriti njihovu usklađenost.

U tu svrhu se obrađuju podaci dobiveni iz crash-testova i simulacija, ali i iskustava inženjera. Stručnjaci za razvoj mogu na taj način brže i opširnije procijeniti jesu li sigurnosni senzori optimalno smješteni u vozilu i kako djeluju s okolnim sklopovima i karoserijom.

Upravljački uređaj zračnog jastuka pojašnjava složenost sigurnosnog sustava vozila: aktivira, ovisno o vrsti sudara, sustav oslona koji se kod frontalnog sudara sastoji od vozačevog i suvozačevog zračnog jastuka, sigurnosnih pojaseva, naslona za glavu, zatezača pojaseva i najčešće ograničenja sile pojasa.

Dok je upravljački uređaj prvotno radio samo na bazi središnjeg senzora za sudar, danas svoje podatke dobiva iz deset senzora. Uz to će budući sustavi za sprječavanje sudara služiti kao izvor informacija kod opasnosti od nezgode kako bi sustave za oslon što je moguće bolje pripremili. Pomoću sustava CISS moguće je pouzdano predvidjeti i uskladiti spregu sigurnosnih sustava.[autonet.hr]

*~*Dixy*~*
~ToRqUe~
~ToRqUe~

Godine: 43

Datum registracije: 28 Okt 2006
Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 26, 2006 11:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma nekad sve to ume vise da ugrozi nego da pomogne...

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 27, 2006 12:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dixy_24 je napisao/la sledeće:
Ma nekad sve to ume vise da ugrozi nego da pomogne...
slazem se u potpunosti,npr pojas koliko je dobar toliko je i opasan,...

boolero
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 03 Jan 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 27, 2006 11:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pojas manje vishe...sve povrede koje ce ti on naneti pri sudaru su "blage" u odnosu na ono shto bi ti nanela soferka,tabla,volan,ispadanje iz kola.
Ako nizbogcega drugo pojas je dobro vezivati zgob airt-baga.

Od svih tih sitema meni je najgluplja asistencija pri kocenju...pa mzoda sam ja hteo da kocim jako,al ne do maksimuma da me neko iza ne pokupi.

Il one fore sa zadnjim svetlima...kad kocish jace pale se jace,pa shto ih ako vec mogu nisu napravili da uvek svetle jace.

Opel Vectra B 1.8 16v
Opel Team Serbia

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 27, 2006 1:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

boolero je napisao/la sledeće:
Pojas manje vishe...sve povrede koje ce ti on naneti pri sudaru su "blage" u odnosu na ono shto bi ti nanela soferka,tabla,volan,ispadanje iz kola.
Ako nizbogcega drugo pojas je dobro vezivati zgob airt-baga.

Od svih tih sitema meni je najgluplja asistencija pri kocenju...pa mzoda sam ja hteo da kocim jako,al ne do maksimuma da me neko iza ne pokupi.

Il one fore sa zadnjim svetlima...kad kocish jace pale se jace,pa shto ih ako vec mogu nisu napravili da uvek svetle jace.
bogami pojas zna da ti izlimi svaku kosku u telu al sto kaazes asistencija pri kocenju je najgluplja,....

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Auto-moto svet ~ -> ~ Ostala vozila i zanimljivosti ~ -> Crash Testovi!!! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  sledeća
Strana 8 od 10

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon