:: |
| Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Bivši pevač Divljih jagoda i Bijelog dugmeta Alen Islamović objaviće u maju naredne godine autobiografsku knjigu „Moje doline sećanja”, kao i istoimeni album. Veteran muzičke scene bivše Jugoslavije je od 28. novembra do 19. decembra, zajedno sa Tifom i Željkom Bebekom, održao sedam koncerata u Kanadi, Sjedinjenim Američkim Državama, Evropi i Australiji u okviru svetske turneje „Kad bih bio bijelo dugme”. Islamović kaže da je njegova autobiografska knjiga već napisana, te da intenzivno radi na novom albumu. „Biće to album prepun rokenrola, regea, folka i popa”, kaže Islamović za banjalučke Nezavisne novine. (Serbian Cafe)
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
| |
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
mislim da će album biti prepun folka, a knjigu bi mogla pročitati, čini se zanimljiva
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
| |
|
 |
discoStu Upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 06 Feb 2005 Poruke: 256 Mesto: Novi Sad

|
|
Wohoooooooo.. Volim ga jako.. Kupujem i knjigu i skidam cd
|
|
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
jooooo sta on to ima da napise bas me interesuje,....
|
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
| rizmal je napisao/la sledeće: | jooooo sta on to ima da napise bas me interesuje,....  |
da znas bas
velika internacionalna zvezda ce izvaliti svoju veeeeliku biografiju
|
_________________ www.ONE.org |
|
| |
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
|
Molila bih clanove da ne kopiraju u nedogled odgovore prethodnih clanova
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
| |
|
 |
Milos-PFC Upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 24 Dec 2005 Poruke: 263

|
|
|
Alen ostaje alen nema od folka nista on je roker u dusi !
|
|
|
| |
|
 |
vmirko Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 14 Dec 2004 Poruke: 409 Mesto: beograd

|
|
|
Misim da ce imati o cemu da pise. Mozda cu da je kupim, da vidim sta ima da kaze.
|
|
|
| |
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
| Milos-PFC je napisao/la sledeće: | | Alen ostaje alen nema od folka nista on je roker u dusi ! |
he he ma baš! Kad se nema para onda se pjeva bilo šta 8)
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
| |
|
 |
LaNa83 rizmalovo srculence

|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd

|
|
e jedva cekam
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|