:: |
| Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Britanski naučnici iz biotehnološke kompanije „Akambis” u Kembridžu, u saradnji s belgijskim istraživačima, nalaze se pred epohalnim otkrićem: napraviće vakcinu koja štiti od svih glavnih tipova gripa. Okarakterisana kao „sveti gral”, nova vakcina će pružati zaštitu od svih sojeva influence tipa A, virusa koji se krije i iza ptičjeg gripa i najtežeg oblika običnog gripa od koga bolujemo tokom zime. Samo nakon nekoliko injekcija stiče se dugotrajan imunitet, dok postojeća vakcina mora da se prima svake godine. Vakcina će prvi put biti isprobana na ljudima u narednih nekoliko meseci. (Blic)
|
|
|
| |
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
|
ma glupost. Ja svoj imunitet jačam voćem i povrćem, a gripu (ako se i dogodi) liječim rakijom, medom i limunom. Ne pada mi na pamet da se trujem nekim sumnjivim i neispitanim cjepivima
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
| |
|
 |
kacagica Dobro upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Avg 2006 Poruke: 543

|
|
|
ma daj bre sta sve nece izmisliti. Vala bas, kad si bolestan najbolje je sto vise vitamina unositi kako bi se imunitet ojacao, kakve bre vakcine
|
|
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
ma ne verujem ja u ta sra*ja,kako su ljudi ranije prezivljavali grip i bolesti,doduse nikad ih nije bilo toliko kao sada jer su sada sve te bolesti mutirale nasom zaslugom...
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|