:: |
| Autor |
Poruka |
Tangerine Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 31 Okt 2006 Poruke: 23 Mesto: Beograd

|
|
Ipak mislim da je trebalo da ga zatvore... Kao prvo, to bi bila mnogo teza kazna, citav zivot camiti u nekoj sobici sasvim sam, a kao drugo, ma ko smo mi da sudimo ko sme a ko ne sme da zivi...
|
|
|
| |
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
ma možda je i zaslužio ali ipak to nisu smjeli napraviti na Bajram.....isto kao da Gotovinu ubiju za Božić
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
| |
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
sadam je "bajramska" zrtva...
nije ok sto su uradili
bice "reakcija" na njegovu smrt
losih...
|
_________________ www.ONE.org |
|
| |
|
 |
Bajadk Odomaćeni član

|
Godine: 51
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark

|
|
Pa nemam neko interesovanje za ovaj slucaj, mada mislim da ga nijesu trebali "pogubit" na ovakav nacin i bas na neki (neznam kako se zove) muslimanski praznik. Ipak Djoko Bus senior se zakleo da ce Sadama da ubije. Pa mogli su ga ubit i onda kad su ga ufatili u onu rupu, a ne da prave ovakvu sprdnju i farsu od sudjenja. I na kraj da ga objese. Cak je i neki amreiski federalni sud "odlucio" da ne mogu da odloze pogubljenje.
Mozda je dobio sto je zazluzio, ali je sprdnja.
|
_________________ E da mi je, da mi je |
|
| |
|
 |
Gertie ◊Poker Face◊

|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

|
|
Meni je potpuno svejedno samo mi nije logicno zasto su ga poslali na vesala kao da su u srednjem veku!?
Toliko ima drugih metoda...
|
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
njesra
veliko njesra
probudice se ben laden
|
_________________ www.ONE.org |
|
| |
|
 |
Milos-PFC Upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 24 Dec 2005 Poruke: 263

|
|
|
Pa koliko je ljudi pobio dobro je i zavrsio ja bih ga na komade secko!
|
|
|
| |
|
 |
bivabilkan Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 11 Sep 2006 Poruke: 10 Mesto: Vinkovci

|
|
|
pa sad ti ubijaj neduzne ljude... nebi mu bio na mjestu i u kozi...
|
|
|
| |
|
 |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 49
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
Prvo politika me ne zanima i necu komentirati ovaj slucaj kao politicki...
Ali ne mogu a da ne komentarisem taj slucaj s one druge po meni najvaznije strane..one ljudske.
Prvo tiranin ili ne , ma ko da je ja sam protiv smtrne kazne ma na koji nacin.
Drugo izgleda da su svi od Engleske , Francuske , Arapskih zemalja pa cak i samoga Vatikana izrazili svoje negodovanje na nacin na koji je kaznjen Sadam , jedino je to izgleda odgovaralo ne Amerikancima vec samo jednome Busu i to mu se stvarno zurilo da se to uradi.
Trece mislim da su ga mogli kazniti dozivotnom robijom u nekoj samici kako ne bi vidio nista osim tame i zidova , a smrt nikako. Ko su oni da stavljaju ovozemaljski sud iznad Bozijega??? U kakvoj ce patnji oni gorjeti pred Bozijim sudom !
I cetvrto po meni najbitnije je pogubljenje Sadama koji je Sunit bas danas kada je Kurban Bajram , kada je Muhammed a.s. dobio uputu da napise Kur'an casni i kada je dan u kojem se obavlja Hadz , najsvetije hodocasce kod Muslimana u kojem na milione ljudi stoje jedan pored drugoga podjednaki bez obzira da li stoji kralj pored beskucnika ili zena pored muskarca..kada se objavilo jedinstvo medju ljudima i klase izbrisale.
Mislim da je jako sramno ovo sto su uradili , u koje vrijeme i na koji nacin...srami se svijete...srami se Bus , jer ni ti nisi niole bolji od samoga Sadama..jer i ti si tiranin svoga naroda ali i naroda cijeloga svijeta.
SRAMOTA
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
| |
|
 |
thorn Odomaćeni član

|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031

|
|
to sto je tako brzo ubijen.....nije slucajno......to sto je ubijen na dan na koji je ubijen.....isto nije slucajno.......da je zasluzio, zasluzio je.......ali je njegovo kaznjavanje trebalo da bude malo drugacije, da u prvom planu budu zrtve njegovog terora, i da paznja bude usmerena na to da su oni dobili makar kakvu pravdu........a ne ovako da se sve pretvori u politicku farsu, i pokazivanja nadmoci......
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Dobro je da su ga obesili, a ne osudili na dozivotnu. Tada bi neko mogao da ga ubije iz osvete.
A i on je besio ljude uz pomoc krana.
Najzad, videli smo da je lud kada je ceo Irak gledao njegovo rodjendansko slavlje [a ogroman procenat Iracana gladuje]. Naravno, koji bi drzavnik bio toliko lud [pred izbore] da kad Iracan podigne slusalicu umesto uobicajenog "Tu-tu" cuje "Naam, naam Sadam" [da, da - Sadam]?
No, o pokojniku sve najlepse.
|
|
 |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 49
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
ipak coco_bill zar ne mislis da je malo previse ubiti nekoga covjeka ma koliko da je zasluzio na njemu najsvetiji dan?
Zar ne mislis da su se tim cinom popljuvali svi oni koji danas slave..jer su time dokazali da "demokratska" Amerika Georga Busha gazi po najsvetijem danu kada se objavilo jedinstvo?
I opet kazem politicki gledano eto ih tamo sto neko rece politiku ne pratim radi boljeg sna...ali s ljudske strane koliko je Sadam po njihovom misljenju tiranin i Bush je ovim cinom sigurno za sve Sunite kojih ima sirom svijeta podjednak Sadamu.
Ne postovati svetinju je nesto slicno ubistvu.
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|