:: |
Autor |
Poruka |
Kotromanovic Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 17

|
|
Moj savet: izbegavaj "nase ljude" u Sloveniji.Druzi se Slovencima.Primice te oni lepo, zaboravi te price, kako su Slovenci nacionaliste i kako mrze juznjake i slicne gluposti.
To ti je savet od mene, Srbina, rodjenog u Sloveniji.
|
|
|
|
|
 |
Venceremos Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 3351 Mesto: Santa Clara

|
|
e pa sad, Kotro. nemeres znati ima slovenaca pa te pravo mrze ali taj procenat je mali
|
|
|
|
|
 |
Zoka74 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 23 Dec 2006 Poruke: 129 Mesto: Offenbach

|
|
ako ti se prilika ukazuje,trebao bi otici tamo.jer vratit se mozes uvijek.
|
|
|
|
|
 |
dario333 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 18 Mesto: ljubljana

|
|
mah slovenija je dobra prema nasima drzavam dosta je urazvoju
|
|
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
evo ovako, ja sam rođen ovjde u Sloveniji, pa znam nešto i reći oko toga. Slovenija je ljepa država, od mora do planina i ravnina, preljepih krajeva ima. Moji su prijatelji SVI Slovenci, niko me dosad nije ni poprijeko pogledao zato što su moji iz Bosne, i što ja sebe smatram više Bosancem. Mnogi kažu da sam Slovenac, donekle su u pravu, gdje god ja sam stranac. Slovenci nisu oni "janezi" po kojima su bili "slavni" u Jugi, dobar je to narod, marljiv, ali morate znati, da imaju neki svoj ponos, ne nacionalni, to jim fali i to mnogo, ali su ponosni na svoje. Sjetite se EP u Beogradu u košarci, Beograd jih je primijo ko svoje, znaju dobro da se zezaju, Guča jih je puna, i vole da piju, auuu, brate, to vole :occasion5: :pivopije: :pivopije: :pivopije: :pivopije: :pivopije:
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |
vladanmilosevic Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 49
Datum registracije: 15 Nov 2006 Poruke: 86 Mesto: brežice

|
|
portoroz je napisao/la sledeće: | ma ja sam u sloveniji_ portorozu tek 2 meseca i skoro sam naucio slovenacki uopste nije tezak |
ti si onda neki talenat.
|
_________________ Fortes Fortuna Adiuvat |
|
|
|
 |
cimlia Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 61

|
|
bujrum u Sloveniju doktore:-)
|
|
|
|
|
 |
sasaklaric Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Mar 2005 Poruke: 211 Mesto: rijeka

|
|
ajde bolan u sloveniji je najmanje slovenaca! Sve bosanci!
|
|
|
|
|
 |
fafafalu Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 09 Nov 2006 Poruke: 25

|
|
Imam brata u Sloveniji i on studira trenutno medicinu.Kaze da se dole traze dobri doktori ali mislim da je svugdje tako.
|
|
|
|
|
 |
Kotromanovic Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 17

|
|
sasaklaric je napisao/la sledeće: | ajde bolan u sloveniji je najmanje slovenaca! Sve bosanci! |
Je, ti to valjda znaš..
|
|
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
sasaklaric je napisao/la sledeće: | ajde bolan u sloveniji je najmanje slovenaca! Sve bosanci! |
e što volim ovako komentare
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |
jbstapar [Caliente con el fuego]
![<b>[Caliente con el fuego]</b> <b>[Caliente con el fuego]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?

|
|
Pa ja sam u Sloveniji već 7.godina i svi moji drugovi-drugarice su slovenci...i niko me ne gleda popreko..jezik nije toliko težak i svi mi kažu da ga znam ko prava slovenka.
nisu takvi da bi mrzeli južnjake ali postoje izuzetki ali sa takvima se i ne treba družiti ..
mnogo su ponosni i vole svoju državu.
vole da se zezaju i piju.. al to je već neko pre reko tako da neću da ponavljam ..
i tak .. .
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|