:: |
| Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Jedan katolički sveštenik komponovao je muziku na temu „Božanstvene komedije” Dantea Aligijerija, u kojoj hevi metal, pank i džez predstavljaju pakao, a skladni zvuci simfonijske muzike dočaravaju raj. Otac Marko Frizina, dirigent hora rimske biskupije i kompozitor nekoliko dela za italijansku televiziju i Vatikan, planira da premijerno izvede svoju muziku najesen u Rimu, pre nego što sa njom krene na turneju po evropskim gradovima. Prema pisanju lista „Republika”, Frizina koristi „buntovničke” zvuke rokenrola, panka i džeza da bi opisao pakao, a klasičnu i simfonijsku muziku da bi predstavio raj. Gregorijansko horsko pevanje će propratiti temu čistilišta. „Božanstvena komedija”, koju je Dante napisao između 1265. i 1321. godine, smatra se najvećom epskom poemom italijanske književnosti, kao i jednim od najvećih dela evropske i svetske književnosti. (Serbian Cafe)
|
|
|
| |
|
 |
Bajadk Odomaćeni član

|
Godine: 51
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark

|
|
A sto Tomo zg..Ja sebe smatram normalnim i nisam satanista
|
_________________ E da mi je, da mi je |
|
| |
|
 |
ivan1234 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 15 Dec 2005 Poruke: 165

|
|
|
zaista volim klaicnu muziku
|
|
|
| |
|
 |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 49
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
hehehe sta sve nece raditi pojedinci
i ja vise volim klasicnu muziku i bolje se opustim nego uz hevy metal..meni osobno hevy metal nema nikakve veze s muzikom hehehe
ali svak ima svoj izbor pa izvolton
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
| |
|
 |
Mr. Bond IntruderSRB™

|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd

|
|
Hevy Metal me ubija u mali mozak pa ne mogu da slusam al ako ima ljudi koji mogu - neka slusaju Samo ne volim kad neki metalac pocne da mi drzi predavanje sto ja slusam Cecu a ne nekog njihovog pevaca :S O ukusima se ne raspravlja
|
|
|
| |
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
hej!!!covek je svestenik
mora da nikada nije slusao "black album" od metallice
|
_________________ www.ONE.org |
|
| |
|
 |
aleksandar111 Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 11 Apr 2005 Poruke: 417 Mesto: Herceg Novi

|
|
ukusi su raliciti sto jes-jes! al brate meni nije jasno kako neko moze da slusa Hevy Metal
pa ja bi poludio za 2 minuta,svaka cast ko to moze da slusa...brrrr
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|