www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pogubljen Sadam Husein
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
lloyd12345
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 16 Avg 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 31, 2006 2:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mnogo bi mi bilo draze da je tako zavrsio bush,svakako mnogo pravednije!

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 02, 2007 12:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

crnibiser je napisao/la sledeće:
ipak coco_bill zar ne mislis da je malo previse ubiti nekoga covjeka ma koliko da je zasluzio na njemu najsvetiji dan?

Nisam nista rekao o danu pogubljenja, vec o nacinu.

"Nekom" se, ocigledno, zurilo pa nije gledao na kalendar. Ili su se mozda previse uplasili da se njegove pristalice ne pobune zbog kazne, pa nisu ni obracali paznju na to.

Jeste da je zalosno sto su toliko zurili, ali to njima daje samo negativne poene. I to veoma mnogo negativnih poena. Greh na njihovu dusu...

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 02, 2007 6:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bogami ... ovo se nepise bas na dobro Amerima .. sad kad su se rasili zadnje " muke " irachani .. sad jednostavno mogu da napadaju Amere .. tesko ce se bogami ameri izvuci iz Iraka .. neka im je Bog na pomoci.

aleksandar111
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 11 Apr 2005
Mesto: Herceg Novi

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 02, 2007 8:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne treba ni da se izvuku kad su oni sve i zakuvali,cijeli svijet su zavadili
i prste umijesali radi njihovog interesa...dace Bog,doce i njima sve to sto su drugima radili...sve se vraca Crying or Very sad

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 49

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 04, 2007 2:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

coco_bill je napisao/la sledeće:
crnibiser je napisao/la sledeće:
ipak coco_bill zar ne mislis da je malo previse ubiti nekoga covjeka ma koliko da je zasluzio na njemu najsvetiji dan?

Nisam nista rekao o danu pogubljenja, vec o nacinu.

"Nekom" se, ocigledno, zurilo pa nije gledao na kalendar. Ili su se mozda previse uplasili da se njegove pristalice ne pobune zbog kazne, pa nisu ni obracali paznju na to.

Jeste da je zalosno sto su toliko zurili, ali to njima daje samo negativne poene. I to veoma mnogo negativnih poena. Greh na njihovu dusu...

Nekom se zurilo???

Pa zna se jasno kome se zurilo da se Sadam ubije-ljepuskastom Bushu....a sto se ne udavi onda onim perecom Very Happy

Samim tim sto su ga ubili na sveti dan za Sunite / a saddam je Sunit/ i to na prvi dan ranom zorom je velika gresjka svih onih koji su Saddama htjeli prikazati kao zlocinca , jer su postigli samo suprotan efekat.

Napravili su ga mucenikom i sehidom , a to je saddam cijelo vrijeme i zelio...

Dakle greska u koracima velelijepuskastog Busha koji je bezgresan...samo mi je zao onih postenih ljudi Amerikanaca sto ispastaju radi budale koja ih vodi i gazi po njima i cijelome svijetu. Twisted Evil

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 36

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 04, 2007 3:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sto se nacina tice ja sam odavno za uvodjenje smrtne kazne al ne za politicare nego za neke druge umobolnike (pisao sam vec kad i za koga). E sad, ubili su ga na sveti dan za Muslimane iz prostog razloga sto je 2 miliona i jace muslimana VAN Iraka pa su valjda mislili da nece biti tolike buke.

Al ja bih pitao moje sugradjane sad nesto, da vas ovo njihovo (mislim na te Irachane koji su slavili) slavlje ne podseca mozda na ono slavlje na ulicama Beograda kad je Sloba poslat u Hag ( i posle kad je umro ) ? Oni misle da ce sad da im bude bolje a ja sam ziv svedok da bio Sloba mrtav ili ziv nama je isto. Mogli bi Ameri malo da promene taj scenario - svuda u svetu isto rade. E sad vec sta je to pogubljenje na sveti dan za Muslimane znacilo - ne mogu da pricam posto pojmam nemam ni koji je to sveti dan, ni koje znacenje za islam ima Smile

la_descarada
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 18 Okt 2006

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 04, 2007 10:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jeste bio diktator ali ipak....takva smrt...(malo je previse)
dodje mi ko povratak inkvizicije....trebali su na trgu da ga obese Exclamation Question Neutral

Velja25
~ Sanjicin komšija ~
~ Sanjicin komšija ~

Godine: 39

Datum registracije: 20 Jan 2004
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 04, 2007 11:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ko se macem igra od maca i strada. Zavrsio je onako kako su zavrsili i oni koje je on ubijao.

mirotvorac
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 16 Maj 2005

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 04, 2007 12:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

vidim ja da se ovde dobro zagrizlo na temu, pa da malo sagledamo obe trane.

1. ja mislim da mi ljudi mozemo uvesti smrtnu kaznu, kada budemo mogli objektivno sagledati zasto je neko nesto uradio, mislim na sve razloge.

2. svi znamo da je sadam 2puta amerikance terao iz zemlje

3. svi znamo da je to zemlja bogata naftom

4. barel nafte naglo opao u zadnjih 10 godina

5. mozda neznate zasto su iracani gladni bili, al mozda je razlog sto su imali sankcije stalno i hranu su samo mogli kupovati od amerikanaca i to iskljucivo hrana=nafta

6. 17.11.2001 wall streat

7. sta je G. J. Bush rekao?

8. vecina islamskih zemlja imaju specifican zakon s najmanjim procentom kriminala u svetu.
"ubij bices ubijen"
"ukradi osecemo ti ruku s kojom si ukrao"
smesno i surovo, al kada se pogleda globalno efikasno.

9. vesanje sadama amerika dozivljava ako pobedu, i obecanje koje je bush dao amerikancima.

10. amerikanci oprali ruke tako sto su dali iracanima da sami sude sebi.

11. za par godina rodice se ideja, a za decenije ce se roditi pokret.

12. moje misljenje nikada nisu trebali suditi sami sebi, jel je to rana koja nikada ne zarasta.

13. mnogi pobiju svoje politicke protivnike, nije on jedini.(nekima je moc zivot, pa kada im moc oduzmete koda si ga ubio)

14. ako je ubijao iz ciste zabave onda nemam reci.

15. premda mislim da bi bilo bolje ga svaki dan posecati sta je uradio ljudima koji su mu verovali, i on bi umro sam od muke.
to je veca pobeda, ovako sto su ga ubili samo su mu skratili patnje.
"mislim na ono kada nekome govoris stalno da je konj i on kada god mu je lose posumnja stvarno da je konj i pocen verovati, obrnuta psihologija"

16. ja sam ateista.

17. internet je vid informacije, ako zelis da saznas vise il mislis da ti neko maze oci.

please
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 25 Apr 2006
Mesto: pogresna drzava

france.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 04, 2007 4:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sud je sud Confused nisam sudija...
ali smatram da je ogavno bas sto su ga obesili bas na zoru
muslimanskog praznika.
i da su cak snimali taj cin.
i da je milione ljudi gledalo to vesanje.

meni licno je to cista perverzija nista drugo Sad

držte lopova
Banovan!

Zna tudju muku
Zna tudju muku

Godine: 30

Datum registracije: 14 Nov 2005
Mesto: debian city

argentina.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 07, 2007 1:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da, dok je bio američki čovek onda nje bio diktator i ubica. Amerikanci su prvo uzeli Homeinija i negovali ga za budućeg saradnika na bliskom Istoku, onda se taj disident Homeini vratio u Iran i zna se kakvu je politiku vodio, pa su se oni odlučili da bace karte na Sadama.
U isto vreme na onaj svet su otišli i Sadam i Pinoče. Sadam je obešen, a Pinoče je...Nije platio za sve zločine koje je počinio.Da je Pinoče , kojim slučajem imao Kurde u Čileu, on bi pobio daleko više ljudi nego Sadam.
A da li je Sadam kriv? Ako jeste, uhapsi ga, pa mu sudi po kućama.
-Dobro veče!
-Dobro veče!
-Evo mi došli i doveli ovoga Sadama, da li je on vama i vašoj porodici uradio nešto i da li ste trpeli pod njegovim režimom?
-Nama lično nije.
-U redu, mi se izvinjavamo što smo vas uznemiravali, idemo dalje.

A ne ovako, kao što su uradili Amerikanci.
Da je pravde trebalo bi uhvatiti Džordža Buša skinuti mu gaće pa 25 šibom po turu.
I to bi trebalo prikazati na tv-u da vidi ceo svet.

Majda_T
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 13 Jul 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 07, 2007 11:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni tu nesto nije ok..cim se nesto cudno zakuhalo desilo..pogubili su ga... Question Rolling Eyes

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Pogubljen Sadam Husein Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon