:: |
Autor |
Poruka |
mistik29 Prijatelj foruma

|
Godine: 48
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 7173 Mesto: Zagreb

|
|
Draga damo,
Tako mi je drago da smo se u istom danu našli na istom katu… druženje s tobom je nešto posebno i svakim me svojim postom kao da bocneš…
:173:
A sad ćemo se takmičiti dalje… imat ćeš priliku prestići me … i vratiti moje uši na njihovo mjesto…
Budi i dalje to što jesi jer takvu te volimo… ovdje na forumu svima si draga jer si jedna divna i plemenita osoba koja zaslužuje puno pozornosti, ljubavi i sreće, što ti od srca želim… i nadam se da će ti druženje ovdje biti jednako lijepo kao i dosad.
Tvom uspjehu od srca se veselim
I još mnogo postova tebi želim.
Čestitam ti PUSOM, samo za tebe.
:417:
|
_________________ JoŠ PoSToJe iSTiNe KoJe VoLe BoLJeTi |
|
|
|
 |
EGO! Stojke's bitch!

|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

|
|
I ja se pridružujem čestitkama....
Želim ti sve najlepše, još puno postova i svega!
Kiss
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
 |
|
|
|
 |
bLackLady ►∞ bLack eviL witch ∞◄

|
Godine: 45
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...

|
|
miatik29 - Veoma si me prijatno iznenadio... Znala sam da su tvoje reči uvek nežne i lepe, ali ove koje sam sada pročitala ne mogu se opisati...
Svaka je, za mene, bila posebna i ovaj moj ''uspeh'' mi učinila još dražim...
Hvala ti što si me primetio, hvala ti što mi se obratio, hvala ti...
EGO - Hvala ti od srca... nadam se da te je prošla ona ružna misao da si mi antipatična, i nadam se da sam ti dokazala suprotno...
Ako nisam, bićemo još dugo tu pa ćeš se sigurno uveriti u suprotno
|
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
 |
|
|
|
 |
slatka_sanerka Anđeo s greškom

|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

|
|
draga moja prijateljice , zvana lujka 1, znaj da kod mene zauzimas posebno mjesto, jer ti ga sama cinis tako posebnim i lijepim , ne znam sto da kazem sem da si jedno divno stvorenje koje vrijedi upoznati, ljubim te i sve najbolje ti zelim
|
|
|
|
|
 |

|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...

|
|
slatka_sanerka - Draga moja, svaka reč koju bih ti rekla je suvišna jer ti znaš šta mislim...
Da tvoje srce nije toliko veliko i tako plemenito, ne bih ja ni uspela da se uvučem u njega i zauzmem mesto koje jesam
Hvala ti što si pronašla u meni to nešto što je uspelo da te zaintrigira i meni omogući da steknem tako divnog prijatelja
LJUBIM TE!!
|
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
 |
|
|
|
 |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Draga moja, cestitam ti, zelim da jos dugo ostanes sa nama. da se jos dugo druzimo jer si zaista jedinstvena, ostani kakva si jer te takvu volimo.
Cast mi je sto sam te upoznala ovde i jedva cekam uoci da te pogledam .
Sve najbolje ti zelim od srca iljubim te jako !
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Ivankamaza - Ovo je zaista neverovatno...
Da sam se nadala da ću upoznati ovoliko divnih ljudi, došla bih mnogo ranije
Prijateljice moja, kao što sam rekla i slatkoj, da nije vas takvih kakvi ste, dobrih, divnih, uvek raspoloženih, spremnih da prihvatite ljude oko sebe, ja ne bih ni uspela da zauzmem to mesto koje jesam
Hvala ti što me voliš i što si prepoznala u meni ono što imam da pružim dragim ljudima...
Ljubim te draga punooooooooo!
|
 |
|
|
|
 |
Sascha336 * Vatreni delija *

|
Godine: 52
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija

|
|
Sta da ti kazem draga Prijateljica, jedno vreme nisi bila ovde , ali sada si opet tu sa nama i bas sam se obradio, i da nam jos dugo ovde ostajes
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
 |
dambolina • Nepopravljivi romantik •

|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•

|
|
Pridruzujem se cestitkama i zelim ti sve najbolje.....
|
|
 |

|

|
|
Sascha336 - Hej delijo prijatelju,
sad sam tu i nećete me se tako lako otresti pošto mi je uz vas više nego lepo
Hvala ti za čestirku
dambolina - Hvala ti od srca dambolina
Nadam se da ćemo se još dugo igrati na igricama
|
 |
|
|
|
 |
Vilenjakinja Sašina Kumica

|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889

|
|
Iskrene čestitke lipa i sve najbolje :120:
|
|
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|