:: |
| Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Elektroprivreda Crne Gore (EPCG) najavila je da će od 1. aprila struja u Crnoj Gori poskupeti sa 4,2 centra po kilovatu na 10,8 centi i upozorila da će računi za utošenu struju u decembru i januaru biti veći za 30 odsto zbog uvoza nedostajuće količine energije.
Izvršni direktor Srdjan Kovačević podsetio je da je struja u poslednja dva meseca znatno skuplja, jer je nema dovoljno, pa se uvozi iz zemalja okruženja.
On je rekao da se veliko poskupljkenje struje planira za april pošto je tada uobičajeno manja potrošnja, pa će gradjani to manje osetiti.
EPCG će uputiti Regulatornoj agenciji za energetiku novi zahtev za korigovanje tarifnog sistema i realno je očekivati da nove cenu stupe na snagu 1.aprila, rekao je Kovačević podgoričkom "Danu".
bio veoma visok, tako da se procenjuje da će i računi biti veći za najmanje 40 odsto.
EPCG od potrošača potražuje vise od 87.000.000 evra dogovanja.
Kovačević je apelovao na gradjane da vode računa o potrošnji električne energije i najavio da će u narednom periodu, umesto 12 sati duplo jeftinije električne energije, gradjanima na raspolaganju biti samo devet časova. (mts mondo)
|
|
|
| |
|
 |
kosovka devojka Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 03 Jan 2007 Poruke: 10

|
|
eh ta struja...pa politicari misle da samo uzimaju pare sto se niko nikad ne seti da platu poveca...ja sam sa kosova posle rata posla u srbiju i sad srednju zavrsavam u crnoj gori zivim sama sa ocem...za moju skolu ode 2 trecine njegove plate....struje cesto nema a oni oce poskupljenje....samo muce narod...i to ajde da jave nego covek treba preko neta da sazna ...
|
_________________ prijateljstvo je svetinja kao i zemlja u kojoj smo...godine lete mnogo toga se gubi samo ostaje prijatelj da stiti srce da bol ne oseti...smrti oko nas je puno tezak je zivot ovaj samo veru u boga imam a u prijatelja trazim spas |
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
Sta da se radi .. tako ti je to kad jednostavno ne znas sta ces da radis nego da grabis na ljudima.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
aleksandar111 Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 11 Apr 2005 Poruke: 417 Mesto: Herceg Novi

|
|
a to je kod nas normalno,iako je poskupilo do sad toliko da ne moze da se stigne sa placanjem racuna,
pa i jos 30 % poskupljenja nije njima nista naravno.
i onda okle nervoza nedju ljudima.ne moze se kraj s krajem sastavit a kamoli i ovo sa strujom sad,treba da radis samo za njih...jadno i bijedno!!! da mogu ikako otiso bi bilo dje odavde!
|
|
|
| |
|
 |
Bajadk Odomaćeni član

|
Godine: 51
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark

|
|
Sjecam se davnih osamdesetih sjedimo na verandu baba, tetka i ja i dolazi covjek da naplati struju i pita babu i tetku "oce li da plate?" Ali fala Bogu vazda smo placali.
Kod komsija su ukinuli struju, jer nijesu placali i dodje im rodjak elektricar i prikljuci opet.
Samo kad se sjetim kolko ih iz moje ulice nije placalo ni struju, ni vodu, ni tv...a vazda kukali kako je skupo placat
Jes da je struja nerealno skupa, ali moraju i elektrane odnekud pare stvorit. ne mogu se one vodit i popravljat bez para. Ali ka vazda svi oce, a niko nece da plati.
|
_________________ E da mi je, da mi je |
|
| |
|
 |
Maja S. Odomaćeni član

|
Godine: 45
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570

|
|
Pa u CG i do sada niko (skoro) nije placao struju....to nista nece znaciti njima i sada...
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|