www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kreditna kartica za mačka
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 40

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 05, 2007 3:03 pm    Naslov poruke: Kreditna kartica za mačka Na vrh strane Na dno strane

Jedna australijska banka se izvinila što je kreditnu karticu izdala mačku čija je vlasnica želela da proveri sistem provere identiteta. Banka Kvinslenda izdala je karticu mačku Mesaja kad je njegova gazdarica Ketrin Kembel podnela zahtev za drugu karticu na ime svog ljubimca. „Jednostavno nisam mogla da poverujem. Ljudi treba da saznaju da je toj banci potreban bolji sistem obezbeđenja”, izjavila je Ketrin Kembel medijima. Banka je saopštila da je mačkova kreditna kartica poništena. „Izvinjavamo se pošto ovo nije smelo da se dogodi”, navodi se u saopštenju banke. (Beta)

tomo zg
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 05, 2007 5:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jao budala Laughing

Bajadk
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 51

Datum registracije: 08 Mar 2004
Mesto: Podgorica - Danmark

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 05, 2007 5:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jeli to kartica sa ili bez slike? Mr. Green

drone
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 24 Avg 2006
Mesto: underwrold

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 05, 2007 6:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve me vishe ovaj svijet razocarava Very Happy

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 05, 2007 7:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mali dodatak ovoj vesti...i vlasnici macke su ukinuli karticu...izgleda da im se ovaj njen stos i nije bas dopao Rolling Eyes

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

*OpasnaMackica*
Banovan!

djavolce domaci.de
djavolce domaci.de

Godine: 71

Datum registracije: 22 Apr 2006
Mesto: novi sad

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 05, 2007 9:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

imam 7 macaka...sad smisljam neka malo uglednija imena...ko zna mozda moje macke za koji dan budu ovde kao vest hehe

Ide maca oko tebe pazi da te ne ogrebe,
pali mali nisam mala ja bi se stobom samo igrala

ego, dixy, najbolje cure bubim vas lepotice

alhemicar
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 09 Maj 2005

usa.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 07, 2007 1:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

koji debili

aleksandar111
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 11 Apr 2005
Mesto: Herceg Novi

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 08, 2007 6:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

totalni kretenizam!
sta sve mozes ocekivat vise u ovom svijetu...

držte lopova
Banovan!

Zna tudju muku
Zna tudju muku

Godine: 30

Datum registracije: 14 Nov 2005
Mesto: debian city

argentina.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 09, 2007 6:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Lol, zamisli scenu : udješ u banku da digneš neku kintu, a ono red se otegaooooo.
Ispred tebe meda, iza tebe zeka, a prvi u redu nilski konj.
Vuk na kraju kolone se dere i požuruje pavijana da brže preuzme tek uplaćeni avans.
I onda dodje divlji vepar i najljubaznije te zamoli.
- Izvinite , gospodine, meni se jako žuri , pa bih vas pitao da li se slažete da dodjem na šalter preko reda, stvarno mi je mnogo hitno. moje male vepriće treba da vodim kod veterinara.
A ti mu kažeš: " Kako da ne, samo izvolte".

Nije teško biti fin, da živimo kao sav normalan svet.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Kreditna kartica za mačka Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon