:: |
Autor |
Poruka |
297 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 30 Maj 2005 Poruke: 21

|
|
A jel motor moze da zariba od N2O?
|
|
|
|
|
 |
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~

|
Godine: 43
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 4248 Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...

|
|
Vise bi mogao da zariba od drugih vidova uvodjenja kiseonika u cilindre...(planiras ugradnju)
|
|
 |
Kobass Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Jul 2006 Poruke: 189

|
|
Posto vidim da se vecina ovde dosta razume u kola, da li neko moze da mi kaze kako da li 1.2 motor moze da dobro da vuce! Da li je velika razlika izmedju 1.2 i 1.4
|
|
|
|
|
 |
vladimir86 Odomaćeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Nov 2006 Poruke: 1097 Mesto: Beograd

|
|
Nije neka razlika, zavisi kako ga vozis! Ako ga razvlacis, moze dobro da ide, a ako umrtvljujes auto, nema nista od njega! Bitno je da ga nije vozio penzioner, jer on umrtvi auto!
|
_________________ Ako Upali Dobro Ide |
|
|
|
 |
Vlada_R ///M

|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL

|
|
Kobass je napisao/la sledeće: | Posto vidim da se vecina ovde dosta razume u kola, da li neko moze da mi kaze kako da li 1.2 motor moze da dobro da vuce! Da li je velika razlika izmedju 1.2 i 1.4 |
1. u principu moze, samo sto nece izdrzati mnogo km
2. nije, samo 200 kubika i mozda neki cilindar vise ili manje
|

Poslednja prepravka: Vlada_R datum Čet Jan 11, 2007 8:13 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
 |
Rile_Master *Master*

|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd

|
|
Motor od 1200 ccm je sasvim dovoljan za neku opustenu, normalnu voznju...Taman! Ima tu raznih faktora koji uticu na to kako ce on da vuce ali, svejedno, moze da vuce dobro.Sto se tice razlike izmedju 1200 ccm i 1400 cm...Zavisi sa koje strane gledas...Brojno je to zanemarljiva razlika (200 ccm), mada moze biti velike razlike u snazi...
|
_________________ Master |
|
|
|
 |
Bajadk Odomaćeni član

|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark

|
|
A i zavisi koje je auto i naravno koje je godiste. Mada ti ne bi preporucio da se cesto trkas sa 1,2
|
_________________ E da mi je, da mi je |
|
|
|
 |
boolero Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 265 Mesto: Beograd

|
|
Kobass je napisao/la sledeće: | Posto vidim da se vecina ovde dosta razume u kola, da li neko moze da mi kaze kako da li 1.2 motor moze da dobro da vuce! Da li je velika razlika izmedju 1.2 i 1.4 |
Moze solidno da vuce u kolima do 800-850kg, preko toga motor se stalno napreze, pogotovo uzbrdo i kad vas je vishe.
Razlika jeste velika...200 ccm je skoro 20% razlike.
btw koja kola su u pitanju?
|
_________________ Opel Kadet E 2.0
Opel Vectra B 1.8 16v
Opel Team Serbia |
|
|
|
 |

|

|
|
Pa konkretno Fiat bravo! Treba da kupim, pa ne bih da uzmem neko sr**je koje startuje ko puz...
|
|
|
|
|
 |
boolero Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 265 Mesto: Beograd

|
|
Taj 1.2 na papiru nije toliko slab,al cesh stalo morati da ga vrtish da bi ishao lepo.
Snagu razivja tek od 4000, pa ti nije zgodan za gradsku voznju i ne planirana ubrzanja.
Ni 1.4 od 75 ks nije bash neki motor, 1.2 jeste brzi od njega,al po elasticnosti se ne mogu porediti,1.4 je upotrebljiviji.
Ako te ne se ne shalta stalno u nizu uzmi 1.4,a ako te ne mrzi da menjash brzine i ne ocekujesh da motor "cimne" uzmi 1.2.
Al ja da sam na tvom mestu nebi uzeo ni 1.2 ni 1.4,vec bi uzeo 1.6...dovoljno je jak kroz sve obrtaje, i ne troshi puno vishe od 1.2-.1.4.
|
_________________ Opel Kadet E 2.0
Opel Vectra B 1.8 16v
Opel Team Serbia |
|
|
|
 |
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~

|
Godine: 43
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 4248 Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...

|
|
Ma uzmi HGT-a i nema da brines
|
|
 |

|

|
|
Uzo sam 1.2 i extra je. Ima odlicno setovano kompjuterski ubrizgavanje, valjda zato sto italiani voze ko ludi pa auto prosto leti!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|