:: |
| Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
U finalu medjunarodnog turnira teniserki u Sidneju, koji je igran za nagradni fond od 600.000 dolara, Belgijanka Kim Klajsters je savladala Jelenu Janković sa 4:6, 7:6[7:1], 6:4.
Najbolja srpska teniserka propustila je sjajnu priliku da osvoji treću titulu u karijeri. Prvi set dobila je sa 6:4, u 10. i 12. gemu drugog seta servirala i za meč, ali pritisak je očigledno bio prevelik.
Belgijanka se, uz malu pomoć linijskih sudija, 'vratila iz mrtvih' i na kraju ostvarila šestu pobedu u medjusobnim duelima sa našom teniserkom. Bez obzira na poraz Jelena Janković je ostvarila još jedan sjajan rezultat.
Plasmanom u finale obezbedila je 11. mesto na rang listi najboljih teniserki sveta najavljujući skori ulazak u 'Top ten' gde joj je apsolutno mesto. Jer, podsećanja radi, pre dolaska u Sidnej Jelena Janković je trijumfovala u Oklendu, a na putu do finala u Australiji savladala je, izmedju ostalih, Martinu Hingis [Švajcarsklja] i Ameli Morezmo [Francuska], igračice iz samog vrha svetskog tenisa. Najzad, od početka sezone naša teniserka je odigrala deset mečeva i zabeležila devet pobeda. (RTS)
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
| |
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 50
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Neka, mogu i treci machici da se bacaju u vodu.
Sve najbolje povodom plasmana na drugo mesto.
Svejedno je uspeh to veliki.
|
| |
|
 |
Cirissimo Iskusni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 14 Nov 2006 Poruke: 813 Mesto: Ljubljana

|
|
|
štetea, ma da i drugo mesto nije loše
|
_________________ The living legend  |
|
| |
|
 |
đavolče little sexy devil

|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 9383 Mesto: pakao

|
|
| Cirissimo je napisao/la sledeće: | | štetea, ma da i drugo mesto nije loše |
I ja mislim,sledeći put će odigrati bolje
|
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
|
svaka njoj cast...svi znamo kakvi su uslovi u srbiji i kakav tretman sportisti imaju dok ne uspeju...to ovaj njen plasman cini jos znacajnijim
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
| |
|
 |
sampion87 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 12 Jan 2007 Poruke: 1

|
|
|
Jelena je najbolja i oprosten joj je ovaj poraz, zato sto je bila povredjena u polu finalu....
|
|
|
| |
|
 |
Bajadk Odomaćeni član

|
Godine: 51
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark

|
|
|
Ja danas malko gleda na eurosport i bilo mi se ucinjelo da je Jelena bila stegla. To je bilo kod 6-4, 4-4 i posle sam zaspa.
|
_________________ E da mi je, da mi je |
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
sjajno ovo je veliki uspeh za nju
mada sam danas sve zivce iskidala....i koleginica je morala da me smiruje
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
drone Upućeni član

|
Godine: 34
Datum registracije: 24 Avg 2006 Poruke: 406 Mesto: underwrold

|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|