www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Džejms Braun još uvek nije sahranjen
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 40

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 12, 2007 12:17 am    Naslov poruke: Džejms Braun još uvek nije sahranjen Na vrh strane Na dno strane

Telo „oca soula” Džejmsa Brauna još nije sahranjeno, jer njegovi advokati i deca pokušavaju da razreše pitanja njegove zaostavštine, uključujući i odabir lokacije gde će počivati. Trenutno, Braunovi posmrtni ostaci leže u zapečaćenom kovčegu u njegovoj kući u Bič Ajlendu, a čuvari su zaduženi da održavaju kontrolisanu temperaturu, izjavio je Čarls Rid, upravnik pogrebnog zavoda koji je organizovao sahranu. Braun je umro od srčanog udara, 25. decembra, u 74. godini. Njegova kuća je zapečaćena odmah po smrti kako bi se sačuvali suveniri, nameštaj, odeća i druge njegove lične stvari. Izvršioci njegovog testamenta i deca tek treba da se dogovore o mestu gde će pevač biti sahranjen, naveo je jedan od Braunovih advokata Badi Dalas. (Beta)

please
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 25 Apr 2006
Mesto: pogresna drzava

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 12, 2007 9:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

leeeleeeeeee!!!
neka sahrane jadnog coveka
pa neka se posle kolju za imovinu i ostalo Confused
sram ih bilo

smeker77
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 02 Nov 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 13, 2007 1:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

vazno je,sta im je ostavio,a sto je rikno to su i jedva cekali,sram ih bilo gori su od cigana,izvinjavam se romima.pa valjda im je reko rahmetli gde bi voleo da bude sahranjen kad bude umro,a sad kao treba da se dogovore,hahahhahha smesno za pare svi ce i guza da daju,pravo da vam kazem ja sam veoma bogat al pare me neinteresuju meni je vazno zdravlje sloga sa mojom porodicom i nista vise,verujte mi,najlepse mi je kad se slazem sa mojom zenom i djecom,luka i leba jescu, al samo da se slazemo i da budemo zdravi,a ne kao ovi amerikanci sram i h bilo da ih bude.[B]

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Džejms Braun još uvek nije sahranjen Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon