:: |
| Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Studentkinja novinarstva iz Čilea, razočarana petim nastavkom knjige o Hariju Poteru, odlučila je da napiše svoju verziju romana o ovom dečjem junaku. Dvadesettrogodišnja Franciska Solar izdala je knjigu "Harry Potter and The Decline of the High Elves", koja je doživela neverovatan uspeh među obožavaocima serijala, a u veoma kratkom vremenu roman je pročitalo više od 80.000 ljudi. Mlada književnica postala je poznata širom sveta, a ubrzo zatim izdavačka kuća „Random haus” izdala je i njen prvi autorski roman "La Septima M". (serbian cafe)
|
|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
kada sam procitala naslov teme, sve sam se bojala da mi ta obozavateljka nije poznata
elem, eto, drago mi je za mladu knjizevnicu, ovo je jako lepa vest
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
ahem, da...
anyhow...svaka njoj cast...bas bih volela da ga procitam
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
| |
|
 |
jelena90 Upućeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 06 Okt 2006 Poruke: 433 Mesto: Beograd

|
|
Meni su bolje knjige od filmova...dargo mi je zbog nje...svaka cast...
|
_________________ Nocas nek misle da sam ku#va,da je vredno telo moje,nocas me ljubi ko god zeli,a ja cu zeleti usne tvoje,nocas nek vino utice na mene,nek me boli i vredja pogled tvoj,nocas me mrzi i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi NOCAS SAM KU#VA SAMO ZBOG TEBE!!! |
|
| |
|
 |
daisy Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 13 Avg 2006 Poruke: 244

|
|
|
I meni su knjige mnogo bolje od filmova. U svakom slucaju volela bih da procitam i ovo ostvarenje.
|
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Sad ce biti 8 knjiga.
Gledao sam tri filma, a moracu da kupim redom knjige.
Je li neko citao bar jednu knjigu o Hariju Poteru? Je li teska za citanje?
Mislim, poceo sam da citam "Gospodara prstenova" pa sam prekinuo na sredini. Razvuceno ko gladna godina. Bojim se da se isto ne desi ako budem citao i tu knjigu. :thebigsqueeze:
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Molim da ne idete offtopic, za razgovor o knjigama i književnosti postoji 'Književnost', konkretno za preporuke za čitanje http://www.domaci.com/viewtopic.php?t=3406
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|