www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Srpski naučnici rešili problem „staklene bašte”!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 40

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 14, 2007 12:13 pm    Naslov poruke: Srpski naučnici rešili problem „staklene bašte”! Na vrh strane Na dno strane

Zahvaljujući srpskim naučnicima koji rade u Americi, globalnom otopljenju su možda odbrojani dani. Primenom nove tehnologije potpuno bi se rešila globalna energetska situacija na Zemlji, jer bi prestala potreba za naftom kao glavnim izvorom energije. Renomirani časopis „Sajens” objavio je u ekskluzivnoj ediciji „Sajens ekspres” otkriće grupe američkih naučnika, koju su predvodili Vojislav Stamenković i Nenad Marković. Tim stručnjaka pronašao je novi materijal za konverziju energije. On je efikasniji približno sto puta više od svih postojećih materijala koji se trenutno koriste u tehnologiji gorivnih ćelija, koje bi trebalo da zamene motore sa unutrašnjim sagorevanjem u automobilskoj industriji. Time bi se kao pogonsko gorivo koristio isključivo vodonik, a produkt sagorevanja bila bi čista voda. (B92)

please
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 25 Apr 2006
Mesto: pogresna drzava

france.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 14, 2007 4:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hajd' da vidimo i to cudo Wink

Dejan71
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 55

Datum registracije: 17 Feb 2006
Mesto: NBGD

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 14, 2007 4:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da li je alternativa nafti sad ili mnogo ranije pronadjena ne znam ali da zbog toga zatvore citavu jednu ogroooomnu oblast industrije, radna mesta...., fabrike.... nema sanse....!!! Bice Irak i okolina jos dugo godina mesto gde ameri uteruju demokratiju!!! Wink

Bajadk
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 51

Datum registracije: 08 Mar 2004
Mesto: Podgorica - Danmark

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 14, 2007 5:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Super, samo je jedini problem u tome sto oni rade za amere te oni dobijaju cast za to. Mad

please
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 25 Apr 2006
Mesto: pogresna drzava

france.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 14, 2007 9:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bajadk je napisao/la sledeće:
Super, samo je jedini problem u tome sto oni rade za amere te oni dobijaju cast za to. Mad

sta ima veze?
zivimo na istoj planeti Rolling Eyes

viktorpop
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 55

Datum registracije: 06 Jul 2005
Mesto: Kraljevo

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 14, 2007 9:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ljudi nema to pojma, Citava svetska ekonomija se bazira na distribuciji i prodaji Naftnih derivata, to moze da izazove padanje najvecih svetskih imperija, ispade da je Bush dzabe ratovao u Iraku ....
Bilo bi lepo da nisam u pravu, ali sumnjam da cemo to mi docekati

aleksandar111
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 11 Apr 2005
Mesto: Herceg Novi

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 15, 2007 7:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa nec to Ameri dopustit nema shanse,dok imaju nafte nema nista od toga,e a kad ponestane,vidjecemo...

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 42

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 15, 2007 9:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

he da je vodonik alternativa nafti i bezninu nije uopste nova vest tako da ne svatam sta su tu oni kao otkrili.Vec odavno se vodonik ispituje kao alternativni pogon za automobile,cak je i BMW npr napravio verziju svog najveceg modela Serije 7 pogonjen vodonikom koji je spreman za serijsku proizvodnju ali sacekace se jos 20-30godina s njenom serijskom proizvodnjom jer jos nije razgradjena(izgradjena) infrastruktura za novo gorivo(a mislim da nije trenutno ni naftnim kompanijama u cilju da odjedamput prestanu da isporucuju naftu jer bi to bili veliki gubici za njih a da nije tako mislim d abi alternativna goriva vec uveliko bila u upotrebi...)...

....tvoj i u dobru i u zlu....

putniki
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 18 Dec 2006
Mesto: zgb.

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 15, 2007 9:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

konacno i oni.....

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 16, 2007 4:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E ajd da vidim da li je i to moguce .. i ovako dolazi dosta racuna za gas i struju Evil or Very Mad

vlado smeker
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 15 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 16, 2007 11:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa naravno uvek mi izumimo nesto revolucionarno, pa onda sve to pripisu nekome drugom... Evil or Very Mad Exclamation Exclamation Exclamation

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Srpski naučnici rešili problem „staklene bašte”! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon