:: |
| Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Udruga za zaštitu životinja Snoopy iz Pule prijavila je nepoznatog počinitelja za uvoz i izvoz psećeg mesa u Sarajevo zbog proizvodnje psećih ćevapa.
Pse je pokušao otkupiti od udruge, a navodno je angažirao i djecu od 17 do 19 godina, koji ih zovu i traže mačku ili psa, navodno za svog prijatelja.
- Kad sam mu šokirano rekla da ću ga prijaviti veterinarskoj inspekciji, hladno je rekao da ga prijavim kome hoću - rekla je Nina Božac iz Udruge Snoopy.
Policija zasad ne zna je li riječ o neslanoj šali.
24sata.hr
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
~brza~ Upućeni član

|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik

|
|
koji idiot! Znala sam da se u ćevape stavlja svašta, ali sad ih sigurno više neću jesti
|
|
|
| |
|
 |
ivaaaaaa Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 11 Avg 2006 Poruke: 192

|
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
he sad znam zasto su sarajevski cevapi tako ukusni uostalom i onako smo znali da se svasta stavlja u hamburgere i cevape samo sto je to gadno kad i saznamo sta jee unutra i sta smo jeli...
|
|
 |
putniki Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 35 Mesto: zgb.

|
|
pa to je u redu,svasta danas jedemo. a tek sad to izlazi na vidjelo
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|