:: |
Autor |
Poruka |
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma

|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska

|
|
Meni se jako svidueo model V360V, ima ga moj komšija i fenomenalan je, baš bi volio da imam para da ga odem kupti
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
 |
gilence Princ bez konja - stara garda

|
Godine: 46
Datum registracije: 01 Jun 2005 Poruke: 1001 Mesto: Novi Sad

|
|
vladicak je napisao/la sledeće: | Imam mob motorolu a835,ali nemam driver za skidanje slika i video zapisa na comp.Posedujem usb kabal.  |
Odes u prvu radnju, prodas motorolu, kupis Nokiu, posaljes mi pp, ja ti posaljem software za Nokiu, ako vec nisi dobio sa njom. Resen problem
|
|
|
|
|
 |
CH-SRBIN Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Feb 2006 Poruke: 12

|
|
moj Motorola MPx220 je najbolji :)
|
|
|
|
|
 |
Sale_VD Upućeni član

|
Godine: 34
Datum registracije: 29 Mar 2005 Poruke: 335

|
|
Idi na sajt proizvodjaca i probaj tamo da resis problem.
|
|
|
|
|
 |
BLDM Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 1

|
|
aleksej65 je napisao/la sledeće: | Ima li negde drajveri za motorolu V550
Alek  |
Ima samo moras navesti za sta, ustvari za koji program.
|
|
|
|
|
 |
semir_86 Iskusni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 31 Mar 2006 Poruke: 921 Mesto: Mostar

|
|
Ako imas win sp1 trebaju ti dodatni drajveri a ako ti trebaju drajveri za neki poseban program
reci, mogu ti poslati jedan dobar program samo napisi mail, dodju ti svi drajveri.  Ako ti je XP SP1 treba ti i jedna zakrpa, imam je ja pa ako ti treba javi se na PP imam i drajver takodje pa ako nisi nasao javi se... Laughing
[Edit by Mr. Bond: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
_________________ Kod nas se od Daytona godine broje ljudi se ljudi boje i svako glasa za svoje, brđani postaju građani, do juče svjetla gasili sjekirama a sad su u odijelima... |
|
|
|
 |
rade90srbija Upućeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 05 Jan 2007 Poruke: 489 Mesto: Beograd

|
|
ja imam motorolu v975 i zadovoljan sam.
jedine mane su izgled i jacina zvuka. sve ostalo je extra. najvaznije je sto ima 3g i moze da se prosiri memorijskom. tako da jedva cekam da 3g predje i na pre - paid brojeve, e onda cu da uzivam...
|
|
|
|
|
 |
UKRATKOSS Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 367 Mesto: temisvar

|
|
imam v3 i osim dizajna koji sam oduvek volela bas je nikakav
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|