:: |
| Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Britanka Lujza Braun [28], prva „beba iz epruvete” na svetu, donela je na svet prvo dete, javile su agencije pozivajući se na lokalnu štampu. Njen sin, koji je dobio ime Kameron Džon Malinder, rođen je 21. decembra u Bristolu, gradu u zapadnom delu Engleske. „Sićušan je, ima samo 2,7 kilograma, ali je savršen”, izjavila je srećna majka listu „Mejl on sandej”. Dečak je začet prirodnim putem. Lujza Braun, rođena carskim rezom 1978. godine u bolnici u mestu Oldam, već je tri godine u braku sa Veslijem Malinderom (37), bivšim telohraniteljem. Njena sestra Natali, takođe „beba iz epruvete”, preduhitrila ju je na tom polju, pošto je 1999. godine postala prva „beba iz epruvete” koja je na svet donela dete. (Tanjug)
|
|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Jos malo pa necemo ni morati da imam s... da bih morali da imamo decu .. nego cemo da ih pravimo u epruvetama ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
vlado smeker Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 184

|
|
TAko ti je to druze moj, sve postaje izopaceno... Jos malo pa ni mozak necemo morati imati....
|
|
|
| |
|
 |
lela0303 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 27 Mesto: right here

|
|
|
Ih ljudi pa nije bas tako...ako neko ne moze prirodnim putem zasto da ne i na ovaj nacin,bitno je da se razmnozavamo...
|
|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
| lela0303 je napisao/la sledeće: | | Ih ljudi pa nije bas tako...ako neko ne moze prirodnim putem zasto da ne i na ovaj nacin,bitno je da se razmnozavamo... |
Ako zena ne moze prirodnim putem da rodi .. zar mislis da ce nesto da bude bolje ako rodi ovakvim putem ?
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
lela0303 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 27 Mesto: right here

|
|
|
Ne znam na sta si tacno mislio kada si pitao "da li ce nesto da bude bolje",tj. na sta se odnosi to "nesto" ? U svakom slucaju mislim da roditelji "beba iz epruveta" misle -bolje nekako nego nikako...
|
|
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
|
Boky nisi u pravoo..to soo prava deca i prave majke...nije se vrsilo kloniranje vec samo oplodnja. Mnogi ljoodi ne mogoo da dobijoo decoo "prirodnim pootem" pa morajoo ovako...ona je potpoono ista osoba kao i ti, nije robot...
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|