:: |
| Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Pop pevačica Ana Stanić kaže da prolazi kroz najteže razdoblje u svom životu, otkako je pogođena flašom na koncertu za doček Nove godine u Užicu. „Sve mi je lakše kako vreme prolazi od nesreće u Užicu. Sada već mogu i da se našalim sa celom neprijatnošću. Najveći pritisak bila je ogromna medijska pažnja koja je usledila. Nadam se da će me to sve ojačati i da ću biti mudrija”, rekla je Stanićeva časopisu Blic puls. Dok je pevala pretposlednju pesmu tokom svog nastupa na novogodišnjem koncertu više izvođača u Užicu 31. decembra, Stanićeva (32) je iz publike pogođena pivskom flašom u glavu. Pevačica je prekinula koncert, da bi raskrvavljene glave bila prebačena u gradsku bolnicu gde su joj stavljene tri kopče. Nije ustanovljeno ko je odgovoran za incident. Stanićeva se na srpskoj pop sceni pojavila početkom devedesetih godina kao ženski deo dvojca „Mobi dik”, koji je napustila 1998. godine zarad solo karijere tokom koje je na tri albuma imala hitove „Točkovi”, „Sama”, „Treba mi jedan” i druge. (Beta)
|
|
|
| |
|
 |
EGO! Stojke's bitch!

|
Godine: 35
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

|
|
Šteta što je nije ta flaša udarila jače...
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
 |
|
| |
|
 |
Rakelly Upućeni član

|
Godine: 55
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 449 Mesto: Valjevo

|
|
|
Kada sam procitao naslov ove vesti, odmah sam pomislio, a odmah zatim i procitao da se radi o pivskoj flasi, tako da se na osnovu toga moze zakljuciti puno o intelektualnoj strukturi ovog strelca (ne odnosi se na normalne pivopije). Situacija suprotna ovoj bila bi kada bi npr. Era Ojdanic bio pogodjen flasom sampanjca ili francuskog konjaka, ali mislim da su sanse da se to desi male.
|
|
|
| |
|
 |
Celik19 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Sep 2006 Poruke: 77

|
|
... eto ljudi jos malo nece smjet ni pjevat povodom nekih dogadjaja... krajnji primitivizam definitivno...
|
|
|
| |
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
finoj pevacici fina publika
|
_________________ www.ONE.org |
|
| |
|
 |
konobarica Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 10 Sep 2005 Poruke: 69

|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|