:: |
| Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Skandal u britanskom „Selebriti Big braderu” - učesnici su na zub uzeli indijsku glumicu Šilpu Šeti, provocirali je na rasnoj osnovi, nazivali je pogrdnim imenima, a njihovo ponašanje izazvalo je nezapamćeni gnev gledalaca, koji su uputili više od 25.000 žalbi! U epizodi „Selebriti Big bradera”, u kojem učestvuju engleske poznate ličnosti, koja je u ponedeljak emitovana na Kanalu 4, takmičarke Džejd Gudi, Danijela Lojd (bivša mis Britanije) i Džo O’Mira Šilpu su vređale kako su stigle. Počelo je sa ismevanjem akcenta indijske glumice, a zatim su tri pakosne žene ispalile pravi rafal uvreda - Šetijevu su nazivale pogrdno „Paki” i „Indijan”, provocirale je pitanjima kao što su: „Da li hoćeš da postaneš bela?”, a vrhunac je bio kada su se „zabrinute” učesnice pobunile zato što Šilpa dodiruje njihovu hranu uz komentar: „Oni jedu rukama u Indiji, zar ne?!”
Nesrećna Šilpa počela je da plače, a kompanija „Ofkom”, koja je zadužena za kontrolisanje televizijskih standarda, zasuta je pozivima šokiranih gledalaca. Takođe, burno su reagovali i predstavnici indijske zajednice u Engleskoj, kao i članovi parlamenta. Britanski mediji objavili su i da su na adresu Kanala 4 stigle i dve pretnje smrću, zbog čega je obezbeđenje oko „Big brader” kuće udvostručeno.
Portparol „Selebriti Big bradera” izjavio je da se u ovom šou-programu ne toleriše rasizam u bilo kom obliku. (Blic)
|
|
|
| |
|
 |
Babily Veciti optimista

|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506

|
|
Ovo je stvarno grozno... Neki ljudi imaju bolestan um...
Svi smo mi ljudi, kao da jadna zena ima trecu ruku....
Ljudi i treba da diknu frku oko ovoga jer prozivanje nekoga na rasnoj osnovi je kukavicki cin i cin jako glupavih osoba.
|
|
|
| |
|
 |
cika Kure Majstor

|
Godine: 54
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 6913

|
|
I oni su civilizovani a mi smo varvari
nane im ga Biiiiip nenormalne
|
|
|
| |
|
 |
Babily Veciti optimista

|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506

|
|
Jos su javne licnosti, treba da propadnu u zemlju od sramote...
|
|
|
| |
|
 |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 49
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
E bas me zanima kakve ce nase estradne licnosti biti u kuci VB ako do toga uopce i dodje hehehe
Sofinizam i primitivizam slavnih Amera koji sve i svakoga bacaju sebi pod noge to je zarazna bolest hehehe
Njih tri bi trebalo ubaciti u jedan takav show ali u Indiji hehehe
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
| |
|
 |
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~

|
Godine: 39
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad

|
|
|
Ma to ide njima na cast... Drago mi je da se to desilo Englezima, jer je to samo jos jedan dokaz da u svakom narodu ima losih ljudi koji kvare sliku o svom narodu! Ima takvih i kod nas i u svuda. Sto se tice te zene iz Indije, ona nema cega da se stidi, treba da bude jos ponosnija na sebe i svoje poreklo!
|
|
|
| |
|
 |
Venceremos Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 3351 Mesto: Santa Clara

|
|
Ehhhhh....na zivce mi ide BB to je najvecja glupost sto moze da postoji....i svugdje se to dogadja vjerujte samo sto ne dodje u medije
|
|
|
| |
|
 |
Sheggy-po Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 48
Datum registracije: 14 Jul 2006 Poruke: 55 Mesto: Pozarevac / Braunau

|
|
|
Indijka bi sad trebala da pobedi a njih sve da poizbacuju napolje naglavacke!!!
|
_________________ Kad umrem i kad me odnesu dodjite dusmani da vam dam adresu!!! |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|