:: |
Autor |
Poruka |
Babily Veciti optimista

|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506

|
|
Svaka cast...i samo tako...
Evo da malo nazdravimo...
|
|
|
|
|
 |
piastowskiharnas * Veseli razbojnik *

|
Godine: 54
Datum registracije: 19 Sep 2005 Poruke: 17704 Mesto: Piastów/Zakopane

|
|
Cestitki sa i od mene draga przyjaciółko. <.Saljem ti poljubac i veliki pozdrav. :zagrljaj: :hearts:
|
|
 |
Moytsa Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St

|
|
@ dambolina - Draga moja, puno ti hvala na otvorenoj čestitki, jer znači da si pratila broj mojih postova , poseban poljubac tebi
@ Vilenjakinja - Draga moja susido, hvala ti puno, ti si i dalje neuhvatljiva, ali drago mi je da se svaki dan i ja penjem sve više i više zajedno s tobom kiss
@ Sascha336 - Zahvaljujem na čestitki od srca
@ maza- - Draga moja, hvala ti i namjeravam ostat još bar neko vrijeme tu, baš uživam
@ mistik29 -
Kad dragog nam duha zagrljaj stiže,
raspoloženje svakom se diže.
Osmijeh i sreću on mahom dijeli,
sunčan je tada dan cijeli!
I mene veseli što dijelimo rime,
I dušu svoju otvaramo time
Eto i mene do trećega kata,
Lagano ću četvrtog, odškrinuti vrata
@ *miss jr* - Draga miss, zahvaljujem ti na srdačnim čestitkama, ali još i više na nečem drugom .. mi znamo o čemu je riječ. Tako mi je drago da sam te upoznala kiss
@ jagodinac100% - jagodice naša, ma hvala ti na lijepim riječima, svim koje si mi ikad uputio, ali da znaš, ne želimo te izgubit, unosiš prijatan nemir u naše redove, zato pliz pazi da ne naljutiš moderatore
@ malo lane - pusa i tebi, ma veilka velika, da znaš kako mi je drago šta si se vratila pa sam te i ja imala prilike upoznat
@ bLackLady - Tvoje riječi tuku ravno u srce! Hvala ti draga moja. Veselim se budućim razgovorima i razmjenama misli, s ljudima kao što si ti, to itekako vrijedi, poljubac :redlips2:
@ Annabel_Lee - Thank you very much, Annabel_Lee, I see that you are an extremely interesting person, and I would love to get to know you since I have noticed that we share same interests in literature, languages and many other... Thank you once again
@ EGO! - Curo naša, itekako da ćemo prošetat, samo ti navrati, ali pazi da ti se ne svidi toliko da poželiš zauvijek ostat... ovde ima jako puno zgodnih momaka
@ Babily - Opaaaa, imaš dobar ukus , hvala ti puno od srca
@ piastowskiharnas - ma prijatelju dragi, vesele me tvoji zagrljaji jer znam da su od srca i upakirani u osmijeh. Hvala ti puno, :redlips2: i tebi
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
 |
slatka_sanerka Anđeo s greškom

|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

|
|
iskrene cestitke draga lijepo je to sto si ovdje i da se druzimo jos vise i da nam svoje rime krojis,
|
|
|
|
|
 |
Moytsa Prijatelj foruma

|

|
|
Da nije sada sanerke slatke
i moje bi rime bile kratke
Ali njoj se rima sviđa,
voli na sajtu da je viđa!
Njen se avatar slatko vrti,
zbog nje svaki muškarac drhti!
Zato u hvalu joj rime krojim
I još jedan post sebi brojim,
Sanerko na čestitki tebi hvala,
Zauzvart evo ti pjesma mala
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
 |
Zivojin Misic Vojvoda

|
Godine: 38
Datum registracije: 04 Sep 2005 Poruke: 4517 Mesto: Србија(Београд)

|
|
zelim ti da dugo jos budes ovde, zelim da ti cestitam na 300 postova i zelim ti jos mnooogo napisanih pesama
|
_________________ Општа ситуација је добра. Непријатељ се повлачи на свим линијама. |
|
|
|
 |
sjena23 ~Shadow Lady In Love~

|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824

|
|
hejla, skoro propustih čestitke,
čestitam sve od srca
nadam se da ćemo i nas dvije uskoro dobiti neke stvari ;o) za trud i znoj
|
|
|
|
|
 |
~*трола41*~ Banovan! ~*ЛегендА*~

|
Godine: 34
Datum registracije: 30 Apr 2005 Poruke: 2962 Mesto: Opusteno...Beogradski!

|
|
bravoooo joopiiii ewo i za tebe baakljada
|
_________________ Zivi Zivot,opushteno i Beogradski!
I? JEL IMA NESTO ZANIMLJIVO U MOM POTPISU?.... |
|
|
|
 |
jagodinac100% Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 08 Jan 2007 Poruke: 3599 Mesto: bgd

|
|
zanosno i uredno ako je od moytse cestitam
|
_________________ uvek se nesto zalije |
|
|
|
 |
Moytsa Prijatelj foruma

|

|
|
@ Zivojin - Vojvodo dragi, hvala ti puno, vesele me tvoje želje i tvoji postovi
@ sjena23 - sjeno moja draga, hvala i tebi od srca, želimo isto, samo da šta prije stignemo do cilja
@ trola41 - Ma legendo moja, kakvu bakljadu je on meni pripremio, pa toga nema nigdi! Hvala ti puno, :redlips2: za tebe
@ jagodinac100% - A jagodice moja, šta da ti kažem, hvala ti puno, samo ti isto ostani s nama, ne bi bilo isto bez tebe, :redlips: za tebe
|
Oscar Wilde
|
|
|
|
 |
jagodinac100% Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 08 Jan 2007 Poruke: 3599 Mesto: bgd

|
|
kako draga lady sve naj
|
|
|
|
|
 |
*kissy* *zauvijek njegova*

|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna

|
|
nve najbolje i od mene
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|