www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Nasa Naca napunila 21 godinu :D
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 35

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 20, 2007 11:59 pm    Naslov poruke: Nasa Naca napunila 21 godinu :D Na vrh strane Na dno strane

Danas nam je divan dan, divan dan, divan dan, nasoj Naci rodjendan, rodjendan, rodjendan, zivela, zivela i srecna nam bila, zivela, zivela i srecna nam bila ------ ZIVELAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA -----------

Very Happy

Nale zelim ti puno zdravlja, srece, para, radosti i ljubavi i da pozivis jos 100 godina, ali da zauvek ostanes ovako opicena kao sada Smile

Naravno tu je i torta Very Happy

~*трола41*~
Banovan!

~*ЛегендА*~
~*ЛегендА*~

Godine: 34

Datum registracije: 30 Apr 2005
Mesto: Opusteno...Beogradski!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 21, 2007 12:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srecan rodjendan,neka ti se sve zelje ispune...sve najbolje!kissss Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

I? JEL IMA NESTO ZANIMLJIVO U MOM POTPISU?....

EGO!
Stojke's bitch!
Stojke's bitch!

Godine: 34

Datum registracije: 25 Sep 2006
Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 21, 2007 12:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srećan rođendan! Sve najlepše!
Kiss

ja bih opet bih bila ja!

* B.I.T.C.H. 4EVER *
Exclamation Being In Total Control of Herself Exclamation

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 21, 2007 12:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hvala ljudi...cmoka od mene za vas

tebi cu mali usi da izvucem...znas i sam da se godine ne otkrivaju...ccc...kakvo nepostovanje nas matorih Rolling Eyes

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 35

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 21, 2007 12:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nastasenjka je napisao/la sledeće:
hvala ljudi...cmoka od mene za vas

tebi cu mali usi da izvucem...znas i sam da se godine ne otkrivaju...ccc...kakvo nepostovanje nas matorih Rolling Eyes

E jbg, izletelo mi Very Happy

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 21, 2007 12:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kumooooooooooooooooooooooooooooooo

danas kopamo ratne sekire, al samo danas Wink

srecan ti rodjendan, e sad posto si punoletna nadam se da ces se uozbiljiti i slusati starije i sve sto treba u skladu sa godinama

eeee, puste zelje... Rolling Eyes

elem, evo nesto sto sam ti narucila, prosto znam da ce ti se svideti...

all for you, enjoy

kiss

" I know the way to fuck them all...."

Poslednja prepravka: dameski datum Ned Jan 21, 2007 12:28 am; ukupno izmenjena 1 put

Rile_Master
*Master*
*Master*

Godine: 38

Datum registracije: 12 Feb 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 21, 2007 12:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nale, legendo, srecan ti rodjendan.Sve najbolje ti zelim, da nam budes zdrava, vesela, puna para...i sve ostalo sto ide uz to Wink Red bi bio da se ovo proslavi Mr. Green Very Happy Wink

KISS, lutko Wink

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 40

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 21, 2007 12:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sretan rođendan! Wink

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 21, 2007 12:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@kumooooooooooooooooooooooooooooooooooo...to moz' samo da sanjas Mr. Green fala...znas ti sta meni treba Wink

@rile....ma cmokim te bre...onako...da sve puca

@Anđela...hvala najlepse

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

sjena23
~Shadow Lady In Love~
~Shadow Lady In Love~

Datum registracije: 10 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 21, 2007 12:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sve najbolje i da ti se ostvare sve želje ;o)

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 21, 2007 3:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Natasa,

Jeli to bese jedno lepo i veoma pametno bice koje sam upoznao kad sam dosao na ovaj forum ? Ne ne .. to je jedna veoma slatka osoba koja uvek svojim recima dadne neku nadu da postoji dobro na ovome svetu.
Natasa je osoba koja ce jednostavno dusom i srcem probati da ti dadne sve od sebe i da ti jednostavno kaze svaki moguci savet a na tebi kao osobi je da prihvatis taj savet ili ne ..
Natasa je takodje jedna osoba koja zna da ceni svakoga i uvek ce pruziti ruku i pomoci u nevolji.

Tim povodom zelim da joj se zahvalim na svemu sto je uradila za mene i da iskoristim priliku, iako sam to vec uradio na MSN-u, da joj cestitam rodjendan i da joj pozelim sve najbolje u zivotu i da je sreca prati od danas pa nadalje.

PiNkLaDy
Miss Smart
Miss Smart

Datum registracije: 14 Maj 2005
Mesto: Beograd/USA

usa.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 21, 2007 4:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

srecan rodjendannnnnnnnn,sve najbolje,da ti se sve zeljice ostavare...os srca...:HappyBirthday:

koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Nasa Naca napunila 21 godinu :D Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon