:: |
Autor |
Poruka |
abx1102 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Nov 2005 Poruke: 5 Mesto: osijek

|
|
ovo s leptirom je totalno moguce. Neki kazu da kada covjek bude dovoljno znao o kaosu vise nece biti potrebni elektro sokovi kada srce stane vec samo jedan ubod igle ili nesto slicno da se sve vrati u normalu
|
|
|
|
|
 |
Laznep Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 13 Avg 2006 Poruke: 75

|
|
Matemiatika je sve bliza da objasni teoriju haosa i mislim da u citavoj stvari nema nista cudno, to je zakon akcije i reakcije na malo visem nivou.
|
|
|
|
|
 |
sjena23 ~Shadow Lady In Love~

|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824

|
|
to sam slušala na većini predmeta, a zapravo samo pokazuje kako smo svi bitni i prema znanosti kako je sve uzročno - posljedično povezano, bar to znači to prema našim profama na faksu
|
|
|
|
|
 |
drone Upućeni član

|
Godine: 33
Datum registracije: 24 Avg 2006 Poruke: 406 Mesto: underwrold

|
|
ja sam cuo da jace eksplozija naprimjer nuklearna ili termonuklearna na jednoj strani zemlje moze izazvati neki tektonski poremecaj naprimjer zemljotres na drugoj ali ipak neznam dali bi to vjerovao
|
|
|
|
|
 |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
Ma ovo je prekomplicirano....
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |
drone Upućeni član

|
Godine: 33
Datum registracije: 24 Avg 2006 Poruke: 406 Mesto: underwrold

|
|
idealno_losha je napisao/la sledeće: | Ma ovo je prekomplicirano....  |
Upravu si ti.
Jer sto se vise pitas shvatas da sve manje znas
|
|
|
|
|
 |
m1l1ja Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 24 Jun 2006 Poruke: 39 Mesto: Priboj

|
|
Determinizam.
Preporucujem knjigu Dzejms Glajk - Haos
U sustini teorija haosa je skup svake od nauka. Jedan od ljudi koji su pokrenuli ovo je i Mandelbrot (poznat po fraktalima ).
|
_________________ Malo edukacije ne skodi 8) |
|
|
|
 |
cimlia Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 61

|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|