www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Babily zelje
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Fontana želja ~
::  
Autor Poruka
Babily
Veciti optimista
Veciti optimista

Datum registracije: 28 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 13, 2006 5:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Necu nista ali zanima me samo da li ce biti postavljena nova Ana Nikolic u skorije vreme?

S*A*S*A
Alll rights reserved
Alll rights reserved

Datum registracije: 27 Maj 2004
Mesto: Srbija

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 13, 2006 5:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A to kao nije zelja Exclamation

Bice postavljen album kad se bude pojavio u prodaji ili ako zelis da ti Comix i ja odpevamo njene nove pesme......jedino tako mozes ih dobiti pre Laughing

Babily
Veciti optimista
Veciti optimista

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 13, 2006 5:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hahahaha...
Moze i to... Wink
Nije zelja breeeeeee, to je samo interesovanje! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Wink

Babily
Veciti optimista
Veciti optimista

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 19, 2007 7:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hajde preporuci neku novu dobru pesmu....
Eto to bi mi bila zelja... Wink

S*A*S*A
Alll rights reserved
Alll rights reserved

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 19, 2007 1:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo preslusaj OVU pesmu meni se bas svidja. Sledeca zelja na 3621 poruka Wink

Babily
Veciti optimista
Veciti optimista

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 23, 2007 10:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jel' moze opet neka preporuka?! Very Happy

S*A*S*A
Alll rights reserved
Alll rights reserved

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 23, 2007 11:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moze moze moj predlog je OVA PESMA sledeca zelja na 3672 poruka Wink

Babily
Veciti optimista
Veciti optimista

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 30, 2007 9:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne bih toliko da gnjavim sa tim preporukama ali stvarno ne znam sta bih mogla da trazim...a slusa mi se nesto novo....zato molim za jos neku preporuku??? Mr. Green Wink

S*A*S*A
Alll rights reserved
Alll rights reserved

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 03, 2007 8:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa dobro evo ti ovde par pesmica koje su novije i valjaju da se slusaju OVDE

Sledeca zelja kad budes imala 3890 poruka Wink

Babily
Veciti optimista
Veciti optimista

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 18, 2007 3:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svidjaju mi se oni mixevi sto si mi preporucio prosli put i zato sada molim za neku novu preporuku...
Ne treba mi nista konkretno ali zadnjih nedelja nisam nesto u toku sa muzikom pa se nadam da ces me usmeriti u pravom smeru.... Wink Mr. Green

S*A*S*A
Alll rights reserved
Alll rights reserved

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 18, 2007 10:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo skini OVU pesmicu svi je traze mozda ce i tebi da se svidi Smile sledeca zelja kad budes imala 4682 poruka Wink

Babily
Veciti optimista
Veciti optimista

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 18, 2007 12:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nije losa pesma. Mada mi se ne svidja to sto je obrada. Mad
Predlozi sad nesto drugo... Mr. Green Wink

P.s: Al' te gnjavim sa predlozima...sorry... Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Fontana želja ~ -> Babily zelje Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon