:: |
Autor |
Poruka |
bLackLady ►∞ bLack eviL witch ∞◄

|
Godine: 45
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...

|
|
PiNkLaDy – Hvala ti... nadam se da ću imati prilike i sa tobom da se družim
Annabel_Lee – Draga moja, hvala
Sreće je obostrana, i to znaš...
Hehehe slatko si me nasmejala, kojom silom da stignem do spratića a da ti ne odeš?! Ništa, ovako ćemo... ti lepo skuvaj kafu (mada će se ohladiti dok ja stignem), a onda se onako pravo, komšijsk, ispusti sa VIII (pošto ćeš tamo biti), pa da malko tračarimo
Rile_Master – Hej kolega
Hvala za čestitku... a da bih znala da je od srca, pokaži to tako što ćeš me pustiti u bilijaru
Slatka_sanerka – LoOjko moja
Pre nego ti zahvalim za čestitku pitaću te nešto... kakp misliš da tračarimo kad se ne javljaš na telefon, a, a, a?!
Ljubim ja tebe
Vilenjakinja – Hvala ti, i nadam se da se vidimo uskoto na igricama, pošto nam se, čini se, termini ne poklapaju
Mistik29 -
Veži me lancima, ne daj me strancima
nemoj reći, nemoj da me ne voliš
okreni za mnom ključ
i ne daj nikom uć'
kad u srce tvoje ti me zatvoriš
Takni mi koljena, šapni mi voljena
tako si mi sladak kad se zaljubiš
pogasi svjetla sva, neka svira muzika
hajde, noćas želim da me izludiš
Mislim da sam ti se zahvalila na pravi način
EGO – hej draga, lepo si rekla... videla sam iz tvog odnosa prema meni, i kroz naše razgovore šta misliš
To mi je dovoljno, i naravno, HVALA!
Boky – Hvala druže... Iskrena da budem, ne ganjam spratiće, bitnije mi je da sa ljudim koji su mi dragi provodim kvalitetno vreme, da se sa njima lepo ispričam, družim, da se uz njih nasmejem... a spratova će biti dokle god bude njih ovde
maza – Najpre ću ti reći da si me zaista prijatno iznenadila
Hvala ti od srca draga... mada ja treba da se zahvalim vama, jer da vas nema, ne bi ni povoda za ovu čestitku bilo...
Ljubim te
|
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
 |
|
|
|
 |
maucetung Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 4360 Mesto: Sremski Karlovci

|
|
Cestitam! Samo tako nastavi!
|
|
|
|
|
 |

|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...

|
|
maucetung - Hvala za čestitku
Nastaviću ja ovako, ne brini
|
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
 |
|
|
|
 |
piastowskiharnas * Veseli razbojnik *

|
Godine: 54
Datum registracije: 19 Sep 2005 Poruke: 17704 Mesto: Piastów/Zakopane

|
|
Draga moja prijatelice zelim ti sve najlepse u foruma i zivotu. Da budes svaki dan simpaticna kako sada.Jos jedno...izveni me da nekoj put moze da me ne razumjes.Iskreno ti zelim,razbojnik iz planine..Hej !!!
|
|
 |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Milo moje, da ti cestitam.
Zelim da ostanes sa nama jos dugo dugo, da se druzimo i veselimo.
Zelim da te vidim uskoro
Zelim da budes srecna, i najvise zelim da znas nesto sto ti jos nisam rekla.
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
piastowskiharnas - Prijatelju moj
Hvala ti za čestitku...
Što se razumevanja tiče, ne sekiraj se, znaš da ja uvek pitam kad mi nešto nije jasno
Ivankamaza - Zlato moje, rećiću ti samo jedno... ti to možda nisi rekla, ali ja sam osetila
Hvala ti što si uz mene
|
 |
|
|
|
 |
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

|
|
hey imenjakinjo i vrsnjakinjo i jos pored toga komsinice (iz bg) cestitam ti od sveg srca! samo napred, da se i dalje druzimo ovako kao i do sada!
|
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
sve cestitke i od mene
zelim ti jos puno spratova i zavisnosti od domaceg
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
|
|
 |

|

|
|
*miss jr* - Draga moja imenjakinjo, vršnjakinjo i komšinice hvala za čestitku...
dameski - Nisam do sada imala prilike da ćaskam sa tobom, osim kada se sretnemo na igricama, ali kako kažu, za sve postoji prvi put Hvala što si se pridružila čestitkama, a što se zavisnosti tiče, ova je neizlečiva i doživotna
jecika_84 - Hvala imenjakinjo
|
 |
|
|
|
 |
jagodinac100% Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 08 Jan 2007 Poruke: 3599 Mesto: bgd

|
|
black sve naj
|
|
|
|
|
 |
autentični srpski junak Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 52
Datum registracije: 08 Jan 2007 Poruke: 249 Mesto: SENJE - Ćuprija

|
|
bravo lady...
srećno...
:120:
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|