:: |
| Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Novi film o Džejmsu Bondu "Kazino Rojal" počeće da se prikazuje u Kini od iduće nedelje, što je prvo pojavljivanje britanskog špijuna u kineskim bioskopima, saopšteno je iz Soni pikčersa.
Premijeri u Pekingu, 29. januara, prisustvovaće Danijel Krejg, kojem je ovo prvi put da igra tajnog agenta 007, i jedna od Bondovih devojaka, Francuskinja Eva Grin, rekla je Frans presu generalna direktorka Soni pikčersa za Kinu Li Šou.
Ona je dodala da na premijeru dolazi i režiser filma Martin Kembel.
"To će biti najznačajnija premijera nekog stranog filma, sa više od 1.000 sala u kojima će biti prikazivan", precizirala je Li Šou.
Iako filmovi o Džejmsu Bondu nikada do sada nisu prikazivani u kineskim bioskopima, publika je mogla da ih gleda u DVD izdanjima, bilo legalnim bilo piratskim.
(mondo)
|
|
|
| |
|
 |
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~

|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

|
|
ma meni su smijesni ti tamo u Kini sto nedaju da se filmovi poput James Bonda il neki drugi ne prikazuju...postoji 1000 puta gorih stvari koje Kinezi rade...recimo jedu pse, macke i tako to...
i samo da jos napomenem da mi je bilo pravo smijesno, kad sam citao ovu vijest, to sto pise Sony pikcers... ne znam zasto ste napisali onako kako se izgovara
|
|
|
| |
|
 |
Rakelly Upućeni član

|
Godine: 55
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 449 Mesto: Valjevo

|
|
|
Bez obzira sto ga prvi put gledaju, Kinezima ce i taj jedan film biti dovoljan da nadoknade propusteno, obzirom na klo(v)novske karakteristike filmskog serijala "James Bond".
|
Poslednja prepravka: Rakelly datum Sub Jan 27, 2007 5:01 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
| |
|
 |
zexcrazy Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 11 Jan 2007 Poruke: 20 Mesto: Novi Sad

|
|
Cerka Jamesa Bonda pitas svog tatu:
"Tata, mogu li u bioskop?"
Bond odgovara: "Mozes,...ne mozes!"
|
_________________ byZeX |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|