:: |
| Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Na Pravoslavnom groblju u Boljevcima u nedelju je sahranjen Branko Jovanović (17), romske nacionalnosti, koji je nakon zverskog mučenja ubijen, opljačkan i bačen u kanal. Rodbina i meštani tog sela nadomak Beograda ispratili su kovčeg sa telom ubijenog Jovanovića, na čijem licu i očima su bili vidni znakovi nezabeleženog zverstva. „Izvadili su mu oči i to naši meštani, deca. Kakvi to mogu da budu ljudi, sramota nas je što smo iz istog sela”, govorili su vidno potrešeni meštani. Beogradska policija saopštila je u subotu da je privela četvoricu maloletnika, dvojicu iz Boljevca i dvojicu iz Beograda, zbog sumnje da su 25. januara ubili maloletnog Jovanovića iz Boljevca.
Dok su na stadionu FK „Posavac” u Boljevcu sa žrtvom, navodno, čekali dolazak momka iz Zemuna, koji se bavi kupoprodajom mobilnih telefona, jedan od njih je udario Jovanovića drvenom palicom u glavu, a zatim su ga, nakon bežanja, sustigli i metalnom šipkom udarili u glavu.
Jedan od osumnjičenih mu je, zatim, trakom oblepio noge oko skočnog zgloba i glavu duž celog lica.
Tada su mu uzeli sve vrednije stvari iz džepa i bacili ga u obližnji kanal, navedeno je u saopštenju MUP-a. (Tanjug)
|
|
|
| |
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
zveri,bre,na dozivotnu robiju ih treba zatvoriti
|
_________________ www.ONE.org |
|
| |
|
 |
red_devil Upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 330

|
|
Upravo sam gledao Beogradsku Hroniku, otac ubijenog djecaka je rekao: Moji sinovi su rekli ili ce se ubiti ili osvetiti brata.
Stvarno grozno, pa ti momci koji su ga ubili, to nisu ljudi, to su zivotinje...
Ja bih uveo smrtnu kaznu... 8)
[Edit by Baraba: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
| |
|
 |
.::pinki::. Odomaćeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 03 Apr 2006 Poruke: 2882 Mesto: u dugovima :))

|
|
sacuvaj boze, koji bolestnici
|
|
 |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 49
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
Doista me je iz dana u dan strah odrastanja moje djece i zaista bih voljela da ostanu zauvijek ovako mali pod mojom zastitom. Citajuci i slusajuci sve sta se danas djeci desava i zbog cega na ulici doista se plasim kada odrastu i budu morali izici na ulicu ovako opasnu.
Katastrofa i uzas ali i zalost.
Pa zar se bas nista ne moze uraditi po ovom pitanju glede pravnih organa , ali i drustva opcenitog.
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
| |
|
 |
đavolče little sexy devil

|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 9383 Mesto: pakao

|
|
strasno,sva sam se najezila
pa to nisu deca to su monstrumi kako su to mogli da urade??????
|
|
 |
cika Kure Majstor

|
Godine: 54
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 6913

|
|
Monstruozno, a sa monstrumima zna se kako treba
PU SEME IM SE ZATRLO!!!
|
|
|
| |
|
 |
woolf99 Upućeni član

|
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 288

|
|
I naši političari hoće u evropu. Pored ovakovog zločina počinjem da sumnjam da nam je mesto u kamenom. Ovu decu bez razmišljanja treba osuditi na smrt! kao što čika kure kaže "Seme im se zatrlo"
|
_________________ Goli Otok .... Kako to nudistički zvuči |
|
| |
|
 |
Rakelly Upućeni član

|
Godine: 55
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 449 Mesto: Valjevo

|
|
|
Sta reci nego grozno. Svirepost je u porastu, prilikom izvrsenja ionako vec monstruoznih krivicnih dela, kao sto su ubistva.
|
Poslednja prepravka: Rakelly datum Uto Jan 30, 2007 4:28 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
| |
|
 |
Adrienne Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 25 Jul 2006 Poruke: 6

|
|
|
Mislim da je svaka rijec preblaga za osudu ove gadosti. Boze sacuvaj!!!
|
|
|
| |
|
 |
Celik19 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Sep 2006 Poruke: 77

|
|
na lomacu ga odma i dobro ga kamenovat odma
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|