:: |
| Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Amerikanac Džon Džozef Konvej podvrgao se plastičnoj operaciji u jednoj bolnici za estetsku hirurgiju u Indiji da bi izgledao poput svog omiljenog holivudskog glumca - Brusa Vilisa. Ovaj 43-godišnji vatrogasac iz Čikaga ušao je u bolnicu Sir Ganga Ram u Nju Delhiju sa fotografijom heroja serijala „Umri muški” i tražio da mu se napravi ista „lepa, snažna vilica” kao što je Vilisova, piše indijski list „Hindustan tajms”. Jedan od lekara koji je operisao Konveja kazao je da su on i njegove kolege tri dana proučavali njegovo lice kako bi mu dali željeni oblik. Konvej je kontaktirao bolnicu putem interneta, navodeći da želi da se operiše da bi ličio na Vilisa. „Ja sam čovek koji uskače u zgrade u plamenu, ljudi me posmatraju i zato moram da zadržim mačo imidž”, istakao je Konvej, koji je bolnici platio 1.600 dolara za trosatnu operaciju, što je otprilike deseti deo sume koju bi morao da izdvoji za isti zahvat u Americi. Čikaški vatrogasac izjavio je da je zadovoljan ishodom operacije i da namerava da uskoro dovede majku i sestru na plastičnu operaciju. (Tanjug)
|
|
|
| |
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
leleeeeee blesavljenja
za 1.600$ je mogao izabrati neku drugu njusku
|
_________________ www.ONE.org |
|
| |
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
|
Ma jeftino je još prošao a i Bruce Willis nije više u modi.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
Rakelly Upućeni član

|
Godine: 55
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 449 Mesto: Valjevo

|
|
Tesko da postoji osoba koja se u masti, bar na kratko, ne poistrovecuje sa omiljenim likom.
Mnogi odu dalje, pa se ta identifikacija prenese na njihovo odevanje , ponasanje, govor....
Neki zalutaju u krajnost, koja ih dovede do opsesije.
Mislim da nema dileme, kojoj grupi Dzon Dzozef pripada.
Steta sto se u vesti ne navodi, da li ce i njegova majka i sestra "poprimiti" necije likove, ili je rec o estetskim korekcijama.
|
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Imamo u firmi jednog lika koji je stavio mini-val i ofarbao rep u plavo da bi licio na neku pevacicu [taj tip]. :lolj: I ja volim da citam Koko Bila i Alana Forda pa se ne trudim da izgledam kao oni.
Secate li se onog dijaloga iz filma "Secerna vodica":
Sonja Savic: "A ovde mi napravite rupicu na bradi kao Travolta"
Doktor [Zoran Radmilovic]: "Ma, napravicemo i dve rupice ako treba!"
|
|
 |
ekonomista87 Upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 278 Mesto: Vojvodina, Pancevo

|
|
|
ljudi su ponekad toliko zadivljeni "zvezdama" da ne znaju ni sta rade. Nije taj svoj!!!
|
|
|
| |
|
 |
Celik19 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Sep 2006 Poruke: 77

|
|
ma fraer nije nikako dobar jest da je jeftino prosao ali mislim da smo svako sebi najljepsi i najbolji bez obzira kakvi bili, ako imamo komplekse prema sebi onda definitvno imamo problema sa sobom
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|