:: |
| Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Francusko ministarstvo zdravstva će financirati istraživanje u kojem će se pokušati utvrditi je li opravdano spavanje na poslu. Procjenjuje se da trećina Francuza pati od poteškoća sa snom, a jedna anketa je pokazala da ih 56% zbog lošeg sna ne daje sve od sebe na radnom mjestu. Francuski ministar zdravstva Xavier Bertrand je izjavio da će promovirati drijemež na poslu ako studija potvrdi njegov pozitivan utjecaj na zaposlenike.
Pliva zdravlje
monitor.hr
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|
Godine: 42
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
hahahah zgodno samo sto ja kad bi na poslu zadrijemala, odrijemala bi cijelo radno vrijeme, al ima smisla.nekad i 5 minuta drijemanja oporavi i duh i tijelo
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Ima u albumu moja slika kako spavam na poslu. Ispod jednog stola sam napravio krevet za dremku, jer imamo dosta slobodnog vremena, sto i nije redak slucaj u mom odelenju. Iskreno, bolje se osecam ako oddremam koju partiju.
Jednom sam radio prvu smenu i nismo imali posla i odem tamo da dremnem. Taman sam zaspao i - trgnem se, a kroz glavu mi proleti: "Boktetvoj, zakasnicu na posao!!!" i odmah zatim: "E, pa ja sam vec na poslu..."
|
|
 |
Rakelly Upućeni član

|
Godine: 55
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 449 Mesto: Valjevo

|
|
Prema informacijama kojima raspolazem, u Japanu je kratka dremka na radnom mestu sasvim uobicajena, cak i pozitivna stvar. U mnogim firmama postoji i lezaj, na kome se zaposleni moze odmoriti petnaestak minuta, kada za to oseti potrebu (pretpostavljam jednom dnevno). Pretpostavljeni su uvereni da ce se na taj nacin radnik osveziti i samim tim poboljsati svoj ucinak i radni elan.
Izgleda da su i Francuzi na putu da izvedu isti zakljucak.
|
|
|
| |
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
|
da su francuzi toliko pametni otkrili be i da je dnevno tusiranje ili kupanje korisno po zdravlje
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|