:: |
| Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Partick de Man, vlasnik teretane Fitworld u nizozemskom gradu Heteren odlučio je uslišati želje svojih nudističkih posjetitelja te je u teretanu uveo 'Golu nedjelju'. Prva se održava danas, sprave će biti obložene ručnicima, a de Man naglašava da će nakon toga sprave biti dezinficirane. Glasnogovornik Nizozemske udruge naturista Bernd Huiser rekao je da ga zanima hoće li ideja imati odaziva jer se pokazalo da bez obzira na opredjeljenje članovi udruge golaća ipak vole vježbati odjeveni.
monitor.hr
AP
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
ekonomista87 Upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 278 Mesto: Vojvodina, Pancevo

|
|
da sve se mislim koliko ce ih doci! Nije mala stvar vezbati u teretani go dok svi pilje u tebe!!!
|
|
|
| |
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
A i nije bas ugodno trcat na tredmillu a yaya ti se klackaju
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
đavolče little sexy devil

|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 9383 Mesto: pakao

|
|
he he ja sigurno to ne bh uradila,ipak mi je lepse kad sam odevena
koja ce to komedija biti
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Ovo ce biti jednom i nikad vise!
Ne bih zeleo da vezbam go ko pistolj, i da se neki tip "obraduje" tome.
Salu na stranu, tudj znoj ce ostati na spavama, a one se dezinficiraju tek na kraju radnog vremena. Brrrrrrrrrrrrr...
|
|
 |
Rakelly Upućeni član

|
Godine: 55
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 449 Mesto: Valjevo

|
|
|
Bizarno nema sta. Potreba za nudistickim plazama jos se i moze razumeti, ali za nudisticku teretanu (cak i na jedan dan) tesko da se moze naci racionalan argument. (A tek kakva bi bila reklama:"Vezbajte u tudjem znoju, izlozeni pogledima i bakterijama")
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|