:: |
Autor |
Poruka |
maslachak Upućeni član

|
Datum registracije: 27 Nov 2004 Poruke: 461 Mesto: u zelenoj travi na nekoj livadi

|
|
da li bi izabrali istu zemlju u kojoj ste sad..!? ili bi se mozda uputili u neku drugu.. za koju mislite da bi vam vise pasala.. i u kojoj bi se bolje snasli!?
|
|
|
|
|
 |
bl-diva Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 06 Mar 2005 Poruke: 10

|
|
zivim od 92 u svajcarskoj, i da mogu da biram, opet bi izabrala nju.
dobro sam se snasla, imam dobar poso, i buducnost u ovoj zemlji.
|
|
|
|
|
 |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Hm,isla bi u drugu zemlju,mada nisam ja birala da dodjem za Izrael,moji su dosli ovamo Ali mlada sam ja jos,mogu jos uvek da odem negde
|
|
 |
maslachak Upućeni član

|
Datum registracije: 27 Nov 2004 Poruke: 461 Mesto: u zelenoj travi na nekoj livadi

|
|
ni ja nisam bas mogla da biram.. caale je bio ovde.. mislim Njujork je fantastican grad.. i da je izabrao bilo koji drugi grad u USA ne bi mogla nigde drugde da zivim.. mentalitet ljudi je komaa.. ali isto tako ne planiram ni da ostanem ovde...
|
|
|
|
|
 |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475

|
|
Kod mene je isti slucaj kao kod vas... moji roditelji se upoznali ovde u Nemackoj, tako da sam i ja ovde rodjen, ali da sam ja imao izbor da biram gde cu da zivim, bi se odlucio za Australiju ili Novi Zeland, jer mi se te zemlje jako dopadaju i zeleo bi da ih jednog dana obidjem.
|
|
|
|
|
 |
Iwan Upućeni član

|
Godine: 43
Datum registracije: 25 Dec 2003 Poruke: 279 Mesto: Frankfurt/nemacka

|
|
Meni je majka ovde, tako da sam zbog toga izabrao nemacku.Jel ne znam dali bi uspeo srediti se u drugim zemljama. Kad bi ponovo mogo da biram.....hmmmmmmmm..... nebi poso uopste iz Srbije. Ili bi eventualno izabrao Italiju.
|
|
|
|
|
 |
LuUuJkA Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18

|
|
rodjena sam u shvajcarskoj tako da i ja nisam bash birala...da mogu da biram birala bih isto shvajcarsku samo drugo mesto...odnosno zhelela bih da sam rodjena i da zhivim u cirihu...obozhavam taj grad nenormalno a nenormalno mrzim ovo malo mesto gde zhivim od rodjenja...
|
|
|
|
|
 |
kurpen Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 45
Datum registracije: 06 Mar 2005 Poruke: 4 Mesto: zagreb

|
|
mislim da je amerika ipak najbolja odluka.. tamo je zaista sve moguce.. pa cak da i jedan dispot kao bush opet bude izabran za predsednika...
|
|
|
|
|
 |
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~

|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad

|
|
Ja sam u Srbiji rodjen i mislim da bi mi puklo srce da moram da je napustim. Ovde nije sjajno i znam da je u drugim zemljama mnogo bolje ali jednostavno suvise volim svoj grad sve ove ljude oko mene da ne bih mogao da se naviknem na neku drugu zemlju.
|
|
|
|
|
 |
serbian'laddy Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 07 Mar 2005 Poruke: 16

|
|
Pa ewo...js sam iz Slovenije,ali bih mnogo voljela da živim u Srbiji.U Beogradu možda=) Jao...to je moj veliki san.Daj bože da se ostvari;)
Ne volim ja baš Sloveniju i slovence ovde.Prema strancima se baš ponašaju....pa tako...uzvišeno
|
_________________ Primati je ljepo,davati je uzvišeno*** |
|
|
|
 |
Mackica_SLO Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 08 Mar 2005 Poruke: 27 Mesto: Jesenice

|
|
Hm ko i u vasim slucajevma i kod mene je slicno,roditelji dosli ovamo kao bolji uslovi za zivot i tako smo svi zaglavili u sloveniji ... ma da bi ja voljela i dan danas da sam u kakvoj svajcarskoj ili mozda u americi
|
_________________ *Ide maca oko tebe pazi da te ne ogrebe* |
|
|
|
 |
Lilith Upućeni član

|
Godine: 46
Datum registracije: 08 Mar 2005 Poruke: 354

|
|
Ne bih izabrala Holandiju nikada. Turisticki jedino da.
Vise bih volela da sam u Australiji ili Americi (NYC ili LA,SF i sl.)
|
|
|
|
|
 |
|