:: |
| Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Jednom beguncu iz zatvora koji se pokajao nije bilo dozvoljeno da se vrati na izdržavanje kazne, jer nije imao uredne papire. Dvadesetčetvorogodišnji Hakim Gazuani iskoristio je posetu lekaru da bi neopaženo izašao iz zatvora u belgijskom gradu Gentu, ali se ubrzo pokajao i odlučio da se vrati na izdržavanje kazne. Međutim, kada je došao na vrata zatvora i objasnio o čemu se radi, rekli su mu da ne može da uđe jer nema sva potrebna dokumenta. Što je najzanimljivije, u tom trenutku je za Gazuanijem, koji je osuđen zbog pljačke i prodaje droge, već bila raspisana poternica. Njegov branilac Natali Busere nagovorila ga je da se preda i ispratila ga do zatvora. Tamo su mu, međutim, rekli da ne može natrag u zatvor i poslali ga da izvadi neka dokumenta i da se onda ponovo javi. On je to i uradio i nakon dva dana primljen je u zatvor. „Nikada ga nismo videli i nismo mogli da ga identifikujemo. Bio bi skandal da smo pustili u zatvor pogrešnu osobu”, izjavio je upravnik zatvora Pjer Detillua. (RTS)
|
|
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Ja da sam na njegovom mestu ja se ne bih ni javio .. .. kad me ne pustate sta cu vam onda
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
shavranac Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 96 Mesto: Trento-Krusevac Prestonica

|
|
|
da ne moze covek vise ni u zatvor posteno da se vrati 8)
|
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Sto nije dao dokumenta policajcima kada su ga hapsili?
Ako vas hapse u Belgiji - kazite da nemate dokumenta pa ne mozete u zatvor.
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|