:: |
| Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Italijanski arheolozi otkrili su u blizini Verone dva kostura muškarca i žene u nežnom zagrljaju, a prema procenama arheologa, ostaci su stari pet do šest hiljada godina. Arheolog Elena Menoti, izjavila je da je jako uzbuđena ovim otkrićem. „Našli smo mnogo žena koja grle decu, ali nikada par. Pogotovo par u zagrljaju - a oni se stvarno grle”. Menoti veruje da je par umro mlad, što se može zaključiti po njihovim veoma očuvanim zubima. „Kad smo ih otkrili, svi smo bili veoma uzbuđeni. Ja se bavim ovim poslom već 25 godina i radila sam svuda, ali nikada me ništa nije dirnulo kao ovaj prizor”, rekla je ona. Istraživanja će biti nastavljena u labaratoriji gde će naučnici pokušati da otkriju koji je bio uzrok smrti ovih „večnih ljubavnika” i u kom periodu su zakopani.
(Serbian cafe)
|
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
A Romeo i Julija su iz Verone.
|
|
 |
shavranac Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 96 Mesto: Trento-Krusevac Prestonica

|
|
|
sve je prolazno, samo ljubav je vecna 8)
|
|
|
| |
|
 |
*OpasnaMackica* Banovan! djavolce domaci.de

|
Godine: 71
Datum registracije: 22 Apr 2006 Poruke: 2171 Mesto: novi sad

|
|
|
ahhhh romantika pre bi zivela 3 godine i umrla pored voljenog neko jos 70 pa da umrem sama
|
ego, dixy, najbolje cure bubim vas lepotice |
|
| |
|
 |
ekonomista87 Upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 278 Mesto: Vojvodina, Pancevo

|
|
...njihova ljubav traje i posle smrti... 8) kako je to lepo! Mozda Romeo i julija
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|