:: |
Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Iko, komšinice moja , sve ti najbolje od srca želim , samo nastavi, draga, da nam budeš ovako vredna
Veliko srce imaš i brižna si, a to jako cenim Čuvaj se i...hvala
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Evo i mene da cestitam svojoj zenici na ovako lepo prodjenom spratu .. sve najbolje u daljem radu zeno .. samo napred .. ljubi te tvoj muz
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
mistik29 Prijatelj foruma

|
Godine: 48
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 7173 Mesto: Zagreb

|
|
Drago mi je da ti mogu čestitati na još jednom uspjehu
Ostani tako draga kao što jesi, i razigrana naravno, tako da ti duh može ispuniti želju
|
_________________ JoŠ PoSToJe iSTiNe KoJe VoLe BoLJeTi |
|
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
|
|
 |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
@idealno_losha hvala ti puno idemo dalje
@inferiorna_akasha hvala draga ne manjam se ja cmokim te puno
@Annabel_Lee hvala tebi Mila moja sto si tako iskrena, hvala ti na svaku lepu rec, ljubim te srce
@Boky ej moj net muze, hvala sto uvek odvojis malo vremena da mi cestitas, ni jedan moj spratic nisi propustio od kad smo se vencali Ljubim te
@mistik29 hvala tebi sto si mislio na mene, ne menjam se ne brini, ostajem kakva sam, hvala ti sto me takvu cenis
@Alexns paaaaa jeste rekal sam al previse volim ovaj forum sta cu Hvala dragi moj kuckamo se naravno
Hvala svima na iskrenim cestitkama, drago mi je sto mislite na mene, ljubim vas sve redom... I volim
|
|
|
|
|
 |
Charmed Malo ~ mače ~

|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek

|
|
Ej
znas kako ce mo?
Ja cu tebi da cestitam i za naredi sprat,nemoze te niko stici hihihihihihihihihihihihhiihi
Ivance sta reci,svaka cast
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
 |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
@Charmed hvala draga, cestitaj ti meni cimmozes nije nikakav problem za tebe sve Ljubac
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|