www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ceca negira optužbe
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 40

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 10, 2007 11:04 am    Naslov poruke: Ceca negira optužbe Na vrh strane Na dno strane

Pevačica Svetlana Ražnatović negirala je da je podsticala kriminalce da otmu vlasnika TV Pink Željka Mitrovića. Udovica Željka Ražnatovića izjavila je da je za sve kriv koncert pred Skupštinom Srbije 13. januara, u organizaciji koalicije Demokratske stranke Srbije i Nove Srbije. „Glupo je verovati da sam podsticala kriminalce na otmicu Mitrovića, kao da niko ne zna da on ima novac”, rekla je Ceca za Narodne novine. Ona je najavila da će se danas vratiti u Srbiju i razjasniti mnoge stvari. Svedok-saradnik Dejan Milenković rekao je, na suđenju pripadnicima „zemunskog klana”, da je Svetlana Ražnatović vođama klana rekla da Mitrović ima mnogo novca i da ga iznosi u vrećama, a da su potom oni počeli da planiraju otmicu vlasnika TV Pink. Posle tog svedočenja Mitrović je zabranio gostovanja i emitovanje pesama Svetlane Ražnatović na TV Pink. (Beta)

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 10, 2007 11:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa nije luda da prizna Rolling Eyes

uostalom, iskreno ne tice me se... 8)

" I know the way to fuck them all...."

*OpasnaMackica*
Banovan!

djavolce domaci.de
djavolce domaci.de

Godine: 71

Datum registracije: 22 Apr 2006
Mesto: novi sad

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 10, 2007 11:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bas cool zena

Ide maca oko tebe pazi da te ne ogrebe,
pali mali nisam mala ja bi se stobom samo igrala

ego, dixy, najbolje cure bubim vas lepotice

jovanicar
*mala_garava*
*mala_garava*

Godine: 35

Datum registracije: 02 Jul 2006
Mesto: Bijeljina

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 10, 2007 12:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mnoooogo mi se zgadila u poslednje vreme...

balavi
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 11 Sep 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 10, 2007 12:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A zajedno su piskili u pesku

ivaaaaaa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 11 Avg 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 10, 2007 5:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam sokirana njihovim "kumstvom" ili "prijateljstvom"
nebitno sa cije strane.(ako je ona zaista huskala zemunce na Mitrovica,pokazala je koliki je prijatelj,a ako pak nije,a on joj zabranio da gostuju,ne komunicira vise na njom,pokazao je kakav je covek)
ona ce punite hale sa i bez pinka,to je evidentno.
meni se malo zgadila,iskreno da kazem.

ekonomista87
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 20 Sep 2006
Mesto: Vojvodina, Pancevo

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 10, 2007 7:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Iskreno moze da pricaju o Ceci sta god hoce fanovi joj uvek ostaju verni

aleks3
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Sep 2005

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 10, 2007 9:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

u zadnje vreme mi postaje odvratna..bila ceca ili ne....samo nije svetica ko sto neki misle

jelena_ns
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 12 Dec 2004
Mesto: Novi Sad

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 10, 2007 11:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sama ne znam dokle ce vise ona izigravati nevinase

Lane25
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 05 Jul 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 10, 2007 11:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pocela je da glumi sveticu u zadnje vreme,a to joj bas ne lezi...zato je sve vise ljudi ne gotivi vise..

*OpasnaMackica*
Banovan!

djavolce domaci.de
djavolce domaci.de

Godine: 71

Datum registracije: 22 Apr 2006
Mesto: novi sad

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 10, 2007 11:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mozda je stvarno nevina,,,sta vam je

Ide maca oko tebe pazi da te ne ogrebe,
pali mali nisam mala ja bi se stobom samo igrala

ego, dixy, najbolje cure bubim vas lepotice

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Ceca negira optužbe Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon