:: |
| Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Osobe koje neće glasati na skorašnjim lokalnim izborima u Litvi počinit će grijeh, izjavio je nadbiskup Sigitas Tamkevicius, predsjednik litavske biskupske konferencije.
"Ako se ne glasa, to je grijeh", izjavio je nadbiskup iz Kaunasa u razgovoru za radio stanicu Zinija Radijas.
Nedavna ispitivanja javnog mnijenja pokazala su da oko 40 posto biračkog tijela ne namjerava izaći na izbore predviđene 25. veljače.
Nadbiskup je Litavcima također preporučio da pažljivo razmisle u trenutku glasanja.
"Ja nikad ne bih poklonio svoj glas kandidatu za kojeg mislim da ga zanima samo novac, slava i povlastice", rekao je nadbiskup.
Net.hr
10.02.2007.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
|
mjesanje crkve i politike je jos veci grijeh a boga mi i kriminalna radnja
|
|
|
| |
|
 |
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~

|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 4248 Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...

|
|
| alhemicar je napisao/la sledeće: | | mjesanje crkve i politike je jos veci grijeh a boga mi i kriminalna radnja |
I to sto kazesh....i ti popovi, nadbiskupi i koji vec sve kao sve su predani Bogu...mozes misliti a zaticemo ih kako jedu pecenja na najbitnije dane...a tek sto su gadljivi na pare....Ja kad sam svog tatu sahranjivala pop mi je ispostavio racun kao da sam bila u robnoj kuci......Pitala sam ga: " A da li je ovo obavezno po Bibliji, i da li Bog odredjuje kad skacu cene sahrana, krshtenja i svadbi? I gde u Bibliji pishe da je placanje bilo cega obavezno? " On je samo slegao ramenima.....Sutra ce opet da izmene Bibliju a nasi unuci ce ziveti u uverenju da ce ih Bog kazniti ako ne ostave 5 evra u crkvi kad subotom odu.....Ili da ce ih Bog kazniti ako ne izadju na izbore...........Strashno....................
|
|
 |
ekonomista87 Upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 278 Mesto: Vojvodina, Pancevo

|
|
Crkva je uvek imala zelju da upravlja drzavom! Greh neizaci na izbore! Ja vecu glupost do sada stvarno nisam cuo.
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|