:: |
Autor |
Poruka |
bree BabyG´s mezimica

|
Godine: 34
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 3890 Mesto: daleko u mislima

|
|
Moja kuma je imala pekinezera,Bubu,i on je bio jako star,a obozavao je secer.Kuma mu nije davala secer,jer se plasila da ce oslepeti,ali je zato kod mojih jeo i secer i sladoled..ma sve!Jednom me je ujeo,ali to je bila moja krivica.Posle toga sam ga se malo i plasila,bio je i star,mnogo ljut i cesto spreman da ujede,ali sad mi ga je nekako zao,jer je crk'o.
|
_________________ ~People will always talk,I might as well give them something to talk about!!!~
Jedna je CECA i jedna je CRVENA ZVEZDA! |
|
|
|
 |
bambi_00 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 13 Feb 2007 Poruke: 2

|
|
[/color] :d :d meni su oni prekrasni i najbolji su drugovi nikad te ne odaju kad im se poveriš
.
|
|
|
|
|
 |
~brza~ Upućeni član

|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik

|
|
istina je da znaju biti prgavi, moj je pravi primjer toga, pun je sebe i lako ugrize ako ga snervam...ali ja ga svejedno obožavam 8) evo još sličica, ne mogu odoljet
|
|
|
|
|
 |
Darko_90 Prijatelj foruma

|
Godine: 34
Datum registracije: 06 Mar 2007 Poruke: 4149 Mesto: Za kompom

|
|
obozavam ih bas su medeni
|
|
 |
tetarajna Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 27 Jan 2007 Poruke: 58

|
|
Meni su malo smesni, i mislim da imaju gadnu narav. Zato nikada ni pod kojim uslovima ne bih imala jednog.
|
|
|
|
|
 |
Mil-KG Upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 29 Sep 2005 Poruke: 257 Mesto: Aschaffenburg

|
|
ubedljivo najsladji kucici. Obozavam ih
|
_________________ Mil-KG |
|
|
|
 |
komina Upozorenja: 4 od 3

|
Godine: 116
Datum registracije: 04 Maj 2007 Poruke: 2560 Mesto: Tamo gdje je nebo, tamo gdje su zvijezede, tamo gdje je Sunce bez oblaka..............

|
|
pogresno je misljenje o pekinezerima da su agresivni itd.. To je sve kako ih odgajate, to znam iz iskustva. Evo pa ocjenite sami....
|
_________________ registrujte se...vas ništa ne košta, a meni će dobro doći...hvala |
|
|
|
 |
^^CRNOGORKA^^ ~..Hail Mary..~

|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 6342

|
|
Bljak, odvratni su mi! Ja sam davno imala bijelog - Leo se zvao, i fin mi je bio samo dok je mali bio, cim je ostarao malo smorio me je koliko je dosadan i bezobrazan pih. Nije dao ni da ga mazim, bitno je da je imao 5-6 pekinezercica - Lea juniora
|
|
|
|
|
 |
Vilenjakinja Sašina Kumica

|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889

|
|
Mnogo su slatki, moja ga susida ima i voli da se mazi
|
|
|
|
|
 |
~brza~ Upućeni član

|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik

|
|
komina je napisao/la sledeće: | pogresno je misljenje o pekinezerima da su agresivni itd.. To je sve kako ih odgajate, to znam iz iskustva. Evo pa ocjenite sami.... |
moj se isto ovako izvali. ista poza
preslatki su!
|
|
|
|
|
 |
komina Upozorenja: 4 od 3

|
Datum registracije: 04 Maj 2007 Poruke: 2560 Mesto: Tamo gdje je nebo, tamo gdje su zvijezede, tamo gdje je Sunce bez oblaka..............

|
|
evo jos jedna slika pa uzivajte...........
|
_________________ registrujte se...vas ništa ne košta, a meni će dobro doći...hvala |
|
|
|
 |
šamar Iskusni član

|
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend

|
|
maucetung je napisao/la sledeće: | Pekinezer
Malen je, živahan pas s jakim kostima, koje deluju groteskno. Odlučan je i samouveren, bogato odlakan. Dok hoda čini se kao da se valja po tlu.Glava je masivna, široka i plosnata u čeonom delu, čak i lice je plosnatog izgleda. Uši su nisko postavljene, jako razmaknute, kao i oči. Dlaka na vratu je grivasta, slična dvostrukom krznu. Poddlaka je gusta, obrasla ravnom krovnom dlakom. Dozvoljene su sve boje krzna. Što je pekinezer manji, to je cjenjeniji. Visina - od 15 do 25 cm, težina - od 1,5 do 6 kg.Pse su uzgajali u kineskoj carskoj palači i pažljivo su ih negovali. Pasminu je opisala careva udovica Tsze-Hi i time je postavila prvi standard. Prve primerke su u Englesku doveli 1860. godine. 1898. godine nastao je europski standard za pekinezera o kojem su govorili da je "pas za fine Ijude". Jako je pametan i samouveren, sposoban je postati obiteljski tiranin. Toliko je malen, da ga možemo nositi u naručju. Oprezan je i neustrašiv, robustan i odlučan - dakle, nije razmaženko ili pas za decu. Štenetu treba puno Ijubavi, a odrastao pas je uvek malo suzdržan. Potrebna mu je pažljiva nega i kvalitetna prehrana. U takvim okolnostima može doživeti veliku starost. Pas je za individualiste. Pekinezer je pas za razonodu i zabavu, a istovremeno je dobar čuvar. Potrebno mu je puno nege, treba mu čistiti i zube kako bi spriječili ispadanje. |
ajd sve ok mogu da se složim,ali da je pametan to nikako nemogu,pa to je jedina rasa psa koja se nemože dresirati.
ima slučajeva da skontaju nešto tipa da donese lopticu ali ako to neradiš svakodnevno za 5dana će da zaboravi..katastrofa znači
nemogu da ih smislim.zato što su mali i bezobrazni .
hinje nemaju karakter i podli su.znaju gospodara da ujedu.
ali kao svaki pas ima nešto pa ga ljudi drže mada ja to gledam sasvim drugčije.ono za neke curice i to je .
ali kad vidim muškarca da šeta pekinezera neznam.
to je neko moje mišljenje .opet svako ima svoje i pravo na isto.
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|