:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Pomoć Zavoda za javno zdravlje u Leskovcu tokom januara zatražile su 23 osobe zbog ujeda pasa i mačaka lutalica. Načelnica Centra za kontrolu i prevenciju bolesti u Zavodu za javno zdravlje Jadranka Krasić rekla je Beti da je oko 90% ozleđenih građana sa područja leskovačke opštine. Kako je rekla, psi i mačke lutalice, kao i miševi, tokom prošle godine u šest opština Jablaničkog okruga, povredili su 306 građana, od kojih je 114 primilo serum protiv besnila. Krasićeva je rekla da broj građana Leskovca koje su povredile životinje u stalnom porastu od 2000. godine i ocenila da je to posledica sve većeg broja pasa i mačaka lutalica na ulicama tog grada. U Leskovcu i drugim gradovima Jablaničkog okruga ne postoji azil za pse, ni službe koje sa ulica uklanjaju lutalice. (Beta)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
Rakelly Upućeni član

|
Godine: 55
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 449 Mesto: Valjevo

|
|
U Valjevu je slicna situacija. Copori pasa lutalica "vladaju" gradom.
Za razliku od Leskovca, ovde postoji sluzba koja se "brine" o lutalicama, ali Drustvo za zastitu zivotinja, ne dozvoljava ubijanje pasa lutalica. Bilo je puno napada na gradjane, cak je zabelezeno i nekoliko ujeda, sa tezim posledicama. Glavni problem je mali kapacitet postojeceg, privremenog azila za zivotinje. Koliko sam obavesten novi je u izgradnji, tako da bi to moglo biti resenje ovog problema.
|
|
|
| |
|
 |
kiselin Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 14 Feb 2007 Poruke: 15

|
|
|
sve ih treba pohvatat i u kavez
|
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Kao sto sam ranije rekao, najvise su kriva Drustva za zastitu zivotinja [DZZ]. Pustaju pse, sprecavaju sintere da obavljaju svoj posao i posle, kad nekog pas ujede - ko ce placati lecenje?
Bojim se da jednog dana DZZ izdejstvuju zatvaranje kafilerija. Pitam se ko ce onda uklanjati crknute zivotinje sa ulica...
|
|
 |
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~

|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 4248 Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...

|
|
E da su oni razumna bica kao shto nisu nikad ta gov*a ne bi stavili u usta....
Zivotinje su 1000000000000000000000000000000000000000 poota bolje nego ljudi...i kuce i mace...cak i mishevi..... I ja sam mish.....
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
|
Pa ni ne cudi me toga,nekima tako i treba,kad mrzu zivotinje,to su i zasluzili,da su malo vise ljudi brinuli o njima,nebih toga ni bilo...Jadne zivotinje...
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|