:: |
Autor |
Poruka |
Rakelly Upućeni član

|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 449 Mesto: Valjevo

|
|
Ucio sam je u sekciji za radio amatere u srednjoj skoli i prilicno dobro ovladao "slovima" i brzinom kucanja. Od tada pa narednih petnaestak godina nisam se nasao ni u jednoj situaciji u kojoj bi mi bila potrebna, tako da je lagano pala u zaborav.
|
|
|
|
|
 |
kopmania Iskusni član

|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 762 Mesto: Beograd

|
|
U skoli sam ucio ovo al ne znam ni sam na ucio
|
_________________ Uzivaj u skijanju dok mozes |
|
|
|
 |
Trfac Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Feb 2007 Poruke: 85

|
|
meni sinulo da je naucim sa nekoliko jarana da bi mogli prepisivat na ispitu al nije lako nimalo,lako se covjek zezne,al sam uporan,valjda cu se ustelit.
|
|
|
|
|
 |
IllusionNis Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 23 Maj 2005 Poruke: 22 Mesto: Nish, Serbia

|
|
e ovo je fina ideja, mozhda cju uzeti da nauchim malo ove azbuke.. interesantna stvar.. josh samo da nadjem nekoga ko cje da uchi samnom
|
|
 |
ArsaPn Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Mar 2009 Poruke: 1 Mesto: Paracin

|
|
Ja sam sa 9 god. polozio radio-amaterski kurs i skoro sam obnovio, tako da sad dobro znam sve.
|
|
|
|
|
 |
Sabados Mafijaš

|
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 6142 Mesto: Sky

|
|
***RaZoR*** je napisao/la sledeće: | nikad je necu nauciti...razlog jer me mrzi da je ucim |
Ja je nebi naucio i da se potrudim, koliko ja vidim za to bi mi trebao ceo zivot.
|
_________________ oʞɐdoɐu oʇsǝu ʞǝʌn ' sǝuǝɹʞo poƃ oʞɐʞ |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|