:: |
| Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Trojica maratonaca, Amerikanac Čarli Ingl, Kanađanin Rej Zahab i Tajvanac Kevin Lin ući će u istoriju čovečanstva kao ljudi koji su uspeli da pretrče Saharu, u dužini od 4.000 milja. Oni su u proteklih 111 dana prelazili dnevno po 84 kilometra, što je ekvivalent dvema maratonskim trkama. „Potrebno je malo vremena da bi mi se stvari slegle u glavi. Sada, kada znam koliko je bilo teško, nikada ne bih ponovo ovu trku”, rekao je četrdesetčetvorogodišnji Ingl. On je naveo da su poslednju deonicu, od piramida u Gizi do Sueckog kanala, prelazili uz samo četiri sata sna dnevno, a kada su stigli do Crvenog mora, uleteli su odmah u vodu. „Na početku ove avanture, u Senegalu smo dotakli vodu i sve do Crvenog mora nismo naišli na nju”, istakao je Ingl.
Za manje od tri meseca on, Zahab i Lin pretrčali su najveću pustinju na svetu i prošli šest zemalja - Senegal, Mauritaniju, Mali, Niger, Libiju i Egipat.
Celi poduhvat je snimljen i uskoro će biti napravljen dokumentarni film, u kojem će ulogu naratora imati poznati američki glumac Met Dejmon. Tokom ovog ginisovskog poduhvata, međutim, trkači su imali i veliki broj zdravstvenih problema - dijareja, upale zglobova i konstantni grčevi u mišićima. (MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
damir_tz Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 08 Jan 2006 Poruke: 85

|
|
|
poduhvat je svakako za cestitati ali brate meni je ovo veoma suludo..
|
|
|
| |
|
 |
shavranac Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 96 Mesto: Trento-Krusevac Prestonica

|
|
svaka im cast...
|
|
|
| |
|
 |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
|
Svaka im cast stvarno, ja ne bih mogla to ni u snu da uradim...
|
|
|
| |
|
 |
igor0000 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 20 Feb 2007 Poruke: 86

|
|
Pa ludaci
|
|
|
| |
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
ma budale...ne kontam zasto bi neko ovo makar i pokusavao
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
Svaka im cast .. ovo je ipak poduhvat .. trcati sa sve opremom ( verujem da su nosili makar hranu i pice ) i uspeti da toliko pretrce .. to je ipak za cestitanje i veoma mi je drago sto se pojavljuje dokumentarac o tome.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
kitonja461 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 48
Datum registracije: 12 Feb 2007 Poruke: 5

|
|
|
E svasta?!?Znao sam da ima budala,ali ovakvih,pa to je stvarno nesto!Nsu ni budale sve iste,raznih ih ima,ali u svako slucaju svaka im cast!!!
|
_________________ volim zivot,kakav je-takav je |
|
| |
|
 |
Srednjoskolka Odomaćeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 16 Sep 2005 Poruke: 1217 Mesto: CRNA GORA

|
|
Meni brate nikad nesto tako ne bi palo na pamet ali svaka ljudima cast...nije mala stvar postici sta su postigli i jedva cekam da vidim taj dokumentarac...
Likovi su :lol:
|
_________________ Sveca,pri kojoj je citala knjigu punu iznenadjenja,obmana,jada i zla,planu jasnijom no igda dotla svetloscu,osvetli joj sve sto je pre bilo u mraku,poce puckerati i gasiti se i zauvek se ugasi... |
|
| |
|
 |
red_devil Upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 330

|
|
|
hehe... pa ovi bolji od kamila...
|
_________________ <--- Znaš Me, Znam Te ---> |
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
|
Sta sve nece uraditi za malo slave...
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|