:: |
| Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Jelena Janković zbog povrede članka bila je prinudjena da preda Francuskinji Ameli Morezmo polufinalni meč turnira u Dubaiju.
U osmom gemu prvog seta, pri vodjstvu Morezmo od 5:2, najbolja srpska teniserka je nezgodno stala i iskrenula levi članak, nakon čega je ostala da leži na terenu.
Usledila je intervencija lekara, a nakon desetominutnog prekida Jankovićeva je nastavila meč. Odigrala je još jedan gem, medjutim, bilo je evidentno da se teško kreće i da trpi velike bolove, pa je morala da pruži protivnici ruku.
Kolika je težina povrede najbolje srpske teniserke znaće se u subotu.
"Što se tiče povrede, doktori su mi rekli da moramo sačekati 24 sata, da vide kako se sve razvija i tek onda ću znati da li ću igrati Dohu naredne nedelje ili ću se vratiti kući. Ne oslanjam se sada na levu nogu, idem na štakama, imam otok i malo je poplavelo oko zgloba. Imam jake zglobove i nikada nisam imala problema sa njima, ovo mi se prvi put u životu desilo. Dakle, u subotu ću znati da li nastavljam sa turnirima ili se vraćam u Beograd", rekla je Jelena Janković. (Mondo)
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
| |
|
 |
igor0000 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 20 Feb 2007 Poruke: 86

|
|
|
Steta,A skoro da sam bio siguran da bi pobedila na ovom turniru.
|
|
|
| |
|
 |
đavolče little sexy devil

|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 9383 Mesto: pakao

|
|
|
stvarno je steta,sigurno bi pobedila da je nastavila da igra bez te povrede
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|