:: |
| Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Nakon smrti 87-godišnje Veronike J. iz Belog Manastira, otkrilo se da je ona u svojoj kući 59 godina skrivala svog najstarijeg sina Dragu. "Još se kao mali razbolio pa su ga, valjda zbog sramote, sklonili u kuću, da ga nitko ne vidi. Kako je vrijeme prolazilo, više nitko za njega nije niti pitao. Veronika je bila malo čudna, Drago je za nju bio zabranjena tema" pričaju susjedi. Nakon majčine smrti Drago je posredstvom Centra za socijalnu skrb smješten u udomiteljsku obitelj.
Večernji.hr
monitor.hr
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
đavolče little sexy devil

|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 9383 Mesto: pakao

|
|
e cula sam za ovo..i stvarno je strasno rodjeno dete da zatvori u kucu i da ne vidi svet 59 godina.. ...ja se sokirala kad sam cula..kako moze to da uradi svom detetu,iako se bilo razbolelo zasluzuje da vidi svet sta se desava..kako ce se sad navici na sve oko sebe,nikom ni nece dopustiti da mu pridje
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Kolege su gledale emisiju o tome. Sada dva njegova brata brinu o njemu. Cudo kako se nisu interesovali za njega.
Jedna zena mu je ukljucila radio, a on se prepao...
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|