:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Reprezentativac Srbije Nikola Žigić mogao bi od sledeće sezone da pređe u redove premijerligaša Totenhema, objavio je najtiražniji britanski nedeljnik "News of the World", a prenosi „Kurir”. U tekstu stoji da je menadžer Totenhema Martin Jol spreman da ponudi 12 miliona evra Santanderu za prelazak srpskog napadača na Vajt Hart Lejn. Holandskom stručnjaku Žigić je, naime, potreban kao zamena za Egipćanina Mida, koji nije zadovoljio upravu „pevaca”. Martin Jol posmatrao je Žigićeve igre na poslednje dve utakmice i shvatio da bi srpski centarfor bio idealno rešenje u napadu Totenhema u tandemu sa Bugarinom Dimitrom Berbatovim, koji je letos stigao u klub za 15 miliona evra. Izvor blizak menadžeru „pevaca” tvrdi da je Holanđanin uvideo i to da je visoki Srbin fizički daleko spremniji od Ahmeda Hosama Mida. Žigić je, prema pisanju britanskog nedeljnika, spreman da nakon godinu dana provedenih na El Sardineru promeni sredinu.
„Znam da su moje igre u poslednje vreme posmatrali neki skauti sa Ostrva. Normalno je da bih voleo da nastavim da igram u Engleskoj, jer bi to bio veliki korak u mojoj karijeri. Pored toga, mislim da je Premijer liga idealno takmičenje za napadača kao što sam ja”, rekao je Žigić.
Ukoliko bi srpski napadač prešao u London, bilo bi mu mnogo teže da pronađe mesto u startnoj postavi nego što je to bio slučaj u Santanderu. Naime, pored Berbatova, Totenhem u svojim redovima ima još dva odlična napadača, Robija Kina i Džermejna Defoa. (MONDO)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
igor0000 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 20 Feb 2007 Poruke: 86

|
|
|
Dosta je,mada mislim da moze i vise.
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|