:: |
Autor |
Poruka |
ivana_I Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 62
Datum registracije: 09 Jan 2006 Poruke: 100 Mesto: tamo di ljubav pociva

|
|
Panda Titanijum 2006,sad za sad radi.
ali stvarno nikakav anti virus nam ne može pomoći ako puno surfamo po netu,a posebno one sexi stranice.
|
|
|
|
|
 |
patkan92 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 11 Feb 2006 Poruke: 157

|
|
Ja pored NOD-a nemam problema... pre sam imao isti problem kao i ti, ali sad sa reshio, Kaspersky i Norton su mnogo zabushawali, jednostawno ne rade swoj posao..
|
|
|
|
|
 |
$elvis$ Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 05 Jan 2007 Poruke: 123

|
|
mc dralje je napisao/la sledeće: | kaspersy naj dobar ali to kosta...
download AVG on ti je za DZ a dobar je tj dosta dobar...
nemoj da radis update Windows-a ako ti nije licenciran od strane Microsoft-a... | upravo tako jer ce ti microsoft zaj... cijeli PC(osobno iskustvo,danas ponovo instalirao windowse i ugasio update)
|
|
|
|
|
 |
red_devil Upućeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 330

|
|
Koristi Kaspersky...
Instaliraj AdAvare i Spyboot S&D, Kaspersky(ako imas licencu), ili AVG(on je gratis), a sto se tice zakrpa za XP... moze se i bez njih...
Ja koristim XP Pro. i nisam jos nikako stavljao zakrpe, nemam vremena za tu zezanciju... Imam i patchove ili kao se vec zove na CDovima... ali i to mi mrsko... Nema potrebe.
Ja koristim dosta internet, imam ADSL i jos nisam imao problema sa virusima.
Moja varijanta je: Firefox, S_S&D, AdAware, AVG(posto vise nemam licencu za Kaspersky) i to bi bilo to. Eventualno ako te ne nervira mozes instalirati i nekakav firewall
|
|
|
|
|
 |
milicik Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2006 Poruke: 3396

|
|
Kaspersky internet sekjuriti 6.0 po meni je najbolji
|
|
|
|
|
 |
Dread Lord Upućeni član

|
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 378 Mesto: Novi Sad

|
|
milicik je napisao/la sledeće: | Kaspersky internet sekjuriti 6.0 po meni je najbolji |
Slezem se..
|
|
|
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
i ja se slazem (iako ovo sada ispada nadovezivanje...),stvarno ima sve u sebi i ne smara puno kompijuter jednostavno najbolji je....
|
|
 |
therkon_xxx Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Jan 2006 Poruke: 114 Mesto: BGD

|
|
Probaj NOD32... Licno sam zadovoljan njegovim opcijama... Mozes da ga podesis da raspakuje svaki .rar .zip, svaku instalaciju... Ako znas da ga podesis dobro, tesko ce da upadne nesto sa neta... Moj se dnevno sam dopunjava... I to moras da podesis... A svaka dopuna (ako se redovno dopunjava) iznosi od 10KB do 100KB... Ne zauzima mnogo resursa racunara (memorije, procesora)... Tako da je to po meni najbolji izbor... ja licno imam patch za NOD32... Necu da postujem, da me ne zezaju modelatori...
|
_________________ xxx |
|
|
|
 |
Vilenjakinja Sašina Kumica

|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889

|
|
Jel Nod32 uvjek radi sam ili treba nekad ga upalit skenirati. Imam nekih problema, bojim se da nije virus neki. Trebam pomoć.
|
|
|
|
|
 |
drazapn Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 54
Datum registracije: 29 Apr 2007 Poruke: 24

|
|
Vilenjakinja je napisao/la sledeće: | Jel Nod32 uvjek radi sam ili treba nekad ga upalit skenirati. Imam nekih problema, bojim se da nije virus neki. Trebam pomoć. |
upali skeniraj
|
_________________ high energy |
|
|
|
 |
drazapn Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 54
Datum registracije: 29 Apr 2007 Poruke: 24

|
|
milicik je napisao/la sledeće: | Kaspersky internet sekjuriti 6.0 po meni je najbolji |
i ja ga imao ali je toliko dosadan da za svaku glupost skviči,instalirao sam:
Panda Platinum Internet Security 2007,Ad-Aware SE Personal i Spybot.Verujte mi dobitna kombinacija
|
_________________ high energy |
|
|
|
 |
Vilenjakinja Sašina Kumica

|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889

|
|
E upali skeniraj, al ja nisam nikad radila sa tim nodom. Treba mi uputa.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|