:: |
Autor |
Poruka |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 48
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
ComiX je napisao/la sledeće: | Masimo je jedan od pevaca koji ima najoriginalniju interpretaciju kod nas. Njegove pesme se prepoznaju uprazvo zbog njegovog glasa i te interpretacije, sto je i bitno za identitet jednog pevaca.Vestina 1 & 2 su bas dobro odradjeni albumi a ima i dosta starijih hitova koji se slusaju i dan danas. Pevac koji je vredan postovanja  |
U potpunosti se slazem sa tobom 8)
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
|
|
 |
slalaz Dobro upućeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 22 Jan 2007 Poruke: 531

|
|
volim da ga slusam.ima specifican glas.
|
_________________ can't stop my spinning head |
|
|
|
 |
kama ajdin Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 204 Mesto: sarajevo

|
|
massimo je beton.. samo sto ljudi to neznaju prepoznat
|
_________________ ajdin begic-bega |
|
|
|
 |
mdy89 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 07 Jul 2009 Poruke: 20

|
|
Mene je u početku nervirao, ali se navikne čovjek na njegov stil.
Naravno da je uvijek bolje biti prepoznatljiv
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Kao i uvijek, pa i nakon svih ovih godina, mišljenja i komentari o Masimu su podijeljeni. Sjećam ga se kada je počeo pjevati, koji je to haos bio Da ste tada mogli da vidite i čujete naše starce, sve bi vam bilo jasno, jer i tada je i glasom i ponašanjem i samim likom, bivao na startu odbačen ili prihvaćen, a takav je i ostao. Još imam negdje u starim kutijama njegovu prvu kasetu i ne mogu reći da me njegove pjesme tjeraju od sebe, ali isto tako da ga pratim i slušam redovno, to ne. Smatram da je trajao i tad kao i sad i da je upravo njegovo ime i opstalo zbog specifične boje glasa i načina na koji izvodi svaku pjesmu.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Meni je on extremno dosadan, a to nema veze s njegovim glasom.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|