:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Trener fudbalera Crvene zvezde Dušan Bajević podneo je ostavku na tu funkciju posle subotnjeg poraza njegove ekipe od novosadske Vojvodine u 20. kolu Meridijan superlige Srbije. Ekipu aktuelnog srpskog šampiona do daljeg će predvoditi dosadašnji Bajevićev pomoćnik Boško Đurovski. Zvezda je trenutno na prvom mestu na tabeli srpskog prvenstva sa šest bodova prednosti nad drugoplasiranim Partizanom. „Crveno-beli” su, međutim, u prolećnom delu sezonu dobili samo jednu utakmicu, jednu su odigrali nerešeno, a dve izgubili, obe na domaćem terenu - od Partizana sa 2:4 i od Vojvodine sa 0:3. Bajević je posle drugog gola Vojvodine i prozivki navijača „crveno-belih” sa tribina, nekih dvadesetak minuta pre kraja utakmice, napustio teren. „Razočaran sam potezom Bajevića. Emocije su jedno, a odgovornost drugo. Bajević nije smeo da napusti ekipu”, rekao je novinarima posle utakmice predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković. Stojković je, ipak, izrazio uverenje da će Zvezda uspeti da odbrani titulu šampiona Srbije. „Ukoliko ne uspemo biće to moj lični poraz i videćemo šta će posle toga da se desi”, rekao je Stojković. (Beta)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
He cim izgube treneri beze he pitam li se posto ioak nema toliko trenera na svetu koliko zvezda moze da izgubi utkmica sta ce raditi kad izvrte sve trenere ko ce onda da ih trenira???
|
|
 |
Cirissimo Iskusni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 14 Nov 2006 Poruke: 813 Mesto: Ljubljana

|
|
|
ma to nije nikakav trener...moraš da podneseš i poraze a ne biti uz ekipu smo kad pobedjuje...*ebiga desi se da par kola igraju igraći slabo al baš tada se pokaže pravi trener i da jim neklu motivaciju da u narednim kolima pobedjuju i na kraju osvoje šampionat
|
_________________ The living legend  |
|
| |
|
 |
TAMARA MAGIS ***bombica***

|
Godine: 46
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380

|
|
Kakav trener,takav i odlazak
A tek ko je nov....
|
|
|
| |
|
 |
kire_dr Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 62
Datum registracije: 24 Okt 2006 Poruke: 68 Mesto: Skopje

|
|
Pitam se zasto cesto imate naslove u vezi sporta??? ima nas koje ne interesira sport. prema tome VAS molim da ne g....e puno oko toga. sve mi je interesantno sem j....i sport. unapred puno zahvalan.
P.S.
ima sportskih stranica, pa izvolite tamo. ovde, po meni trbalo bi da bude opsteg haraktera i zezalica prije svega.
|
_________________ Zivite brzo... Vreme leti |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|