www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Marija Šerifović pobednica Beovizije
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 50

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 08, 2007 9:28 pm    Naslov poruke: Poznati finalisti „Beovizije” Na vrh strane Na dno strane

U beogradskom Centru „Sava” održano je polufinalno veče festivala „Beovizija”. Izvedeno je 20 kompozicija koje je odabrala selekciona komisija. Stručni žiri je radio u sastavu: Branislav Dimitijević - TV reditelj (predsednik), Aleksandar Lokner - kompozitor i instrumentalista i Maja Japundža Nikolić - urednica RTS-a. Izvođači su navedeni po redosledu nastupa na finalnoj večeri, a broj osvojenih glasova biće objavljen nakon proglašenja pobednika festivala. Finalno veče održava se večeras u Centru „Sava” sa početkom u 21 čas. Kombinacijom glasova stručnog žirija i glasova publike, koja je glasala putem SMS-a, odabrano je deset kompozicija koje će biti izvedene na finalnoj večeri 8. marta:

1. Peca Jovanović „Kao da je bilo juče”
2. Miki Perić „Jablan”
3. Negativ „Prava stvar”
4. Betty Boop „Sama”
5. Slobodan Trkulja i Balkanopolis „Nebo”
6. Marija Šerifović „Molitva”
7. Maja Marković „Nije nam se dalo”
8. Blizanci „Mambo jambo Serbiano”
9. Ivana Jordan „Bomba”
10. Aleksa Jelić „Beli grad”

(RTS)

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 08, 2007 11:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Navijao sam za "Jablan", ali ipak je pobedila Marija Serifovic.

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 09, 2007 12:39 am    Naslov poruke: Marija Šerifović pobednica Beovizije Na vrh strane Na dno strane

Pobednica muzičkog festivala "Beovizija" je pop pevačica Marija Šerifović, koja će sa pesmom "Molitva" predstavljati Srbiju na takmičenju "Pesma Evrovizije" od 10. do 12. maja u Helsinkiju.

Šerifovićeva je u četvrtak proglašena najboljom od 10 izvođača finalne večeri "Beovizije", na osnovu odluke tročlanog žirija i glasova putem SMS poruka publike, koja je takmičenje u Sava centru u Beogradu pratila u izravnom prenosu Radiotelevizije Srbije.

Mlada pevačica dobila je 12 bodova na osnovu glasova publike, dok je od žirija dobila 10 bodova.

"Nema reči nema teksta. Želim prvo vama da se zahvalim, vi ste najbitniji", poručila je Šerifovićeva publici posle proglašenja rezultata.

U finalu su pored nje nastupili Peca Jovanović, Miki Perić, grupa "Negativ", ženski rok kvartet "Beti Bup", Slobodan Trkulja i "Balkanopolis", Maja Marković, duet "Blizanci", Ivana Jordan i Aleksa Jelić. (Beta)

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

Stark
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 09 Apr 2006
Mesto: paradise

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 09, 2007 1:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pesma je fenomenalna.....al ne znam koliko je za evroviziju....jedini favoriti pored nje su mi bili Ivana Jordan i Negativ

_GentlemaN_
~~Real_ToxiC~~
~~Real_ToxiC~~

Godine: 37

Datum registracije: 22 Jun 2005
Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 09, 2007 1:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pjesma vam je odlicna, marija extra pjeva i uzivo nema se stvarno sta puno reci osim da vam zelim puno srece
samo slusam "Molitvu" a cak sam jedan dio pjesme napisao kao nick na msn-u al o tom potom....Very HappyVery Happy

Nije ni ona nasa mala Marija losa....Very HappyVery Happy Embarassed

*OpasnaMackica*
Banovan!

djavolce domaci.de
djavolce domaci.de

Godine: 71

Datum registracije: 22 Apr 2006
Mesto: novi sad

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 09, 2007 7:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

juhuuuuuuuuu moj favorit

Ide maca oko tebe pazi da te ne ogrebe,
pali mali nisam mala ja bi se stobom samo igrala

ego, dixy, najbolje cure bubim vas lepotice

DJ WelleR
***UvEk U pOkReTu***
***UvEk U pOkReTu***

Godine: 34

Datum registracije: 25 Feb 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 09, 2007 1:05 pm    Naslov poruke: Marija Šerifović za MONDO: Osvajam Evropu! Na vrh strane Na dno strane

Marija Šerifović sa pesmom "Molitva" biće prvi predstavnik Srbije u istoriji Pesme Evrovizije!

Marija je dobila najviše glasova na finalnom takmičenju Beovizije u četvrtak uveče u Centru "Sava", što je naišlo na odobravanje publike.

Ona je za MONDO rekla da se nada da će dostojno predstavljati Srbiju i da će joj vratiti stari sjaj.

"Nadam se najboljem, presrećna sam i što sam napunila Centar Sava. Nadam se da ću predstavljanjem Srbije na Evroviziji vratiti stari sjaj našoj zemlji", rekla je pobednica Beovizije u izjavi za MONDO.

"Hvala vama, svima koji su radili pesmu, hvala i onima koji ne veruju u ono što radi Marija Šerifović i misle ovo ili ono o meni. Daću sve od sebe da vratim Srbiju tamo gde joj je ranije bilo mesto", rekla je vidno uzbudjena Marija Šerifović.

Marija je dobila najviše glasova publike, a uz glasove žirija odnela je pobedu na Beoviziji u konkurenciji 10 pesama.

U finalnoj večeri predstavili su nam se i Peca Jovanović, Miki Perić, Negative, Betty Boop, Slobodan Trkulja i Balkanopolis, Maja Marković, Blizanci, Ivana Jordan i Aleksa Jelić.

Medju onima koji su pokušavali da ponove uspeh Željka Joksimovića iz 2005. godine, istakli su se Peca Jovanović sa romskim orkestrom koji je uključivao najmladje učesnike Beovizije, Slobodan Trkulja sa bendom Balkanopolis i mračnom numerom "Nebo". Posebnu pohvalu zaslužila je Ivana Jordan za više nego očiglednu, ali svejedno beskrajno simpatičnu kopiju scene Merilin Monro u filmu "Dijamanti su devojčini najbolji prijatelji" iz filma "Muškarci više vole plavuše".

Žiri u sastavu Bebi Dol, Zafir Hadžimanov i Sandra Juše, zajedno sa brojnom publikom koja je glasala putem SMS-a, odlučio je da je Marija definitivno zaslužila pobedu.

Muziku za Marijinu pesmu napravio je Vladimir Graić, a tekst je napisao S. Mirković.

Pobednica Beovizije Marija Šerifović je rodjena 14. novembra 1984.godine u Kragujevcu. Kćerka je naše poznate pevačice narodne muzike Verice Šerifović. Završila je kragujevačku gimnaziju i nižu muzičku školu.

Zvanično se počela baviti muzikom 2003.godine kada je snimila svoj prvi solo album pod nazivom “Naj, najbolja". Pre dve godine pobedila je na Radijskom festivalu sa pesmom "U nedelju".

Izbor za Pesmu Evrovizije je u Helsinkiju od 10. do 12. maja.

(Tekst - Bojana Zimonjić, foto - Petar Stojanović)

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 42

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 09, 2007 7:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma cela ta beovizija i evrovizija vise nemaju nikakvog smisla.Pokusao sam da gledam polu finalno vece i kad sam video kakvih sve pacenika ima reko sam da me to ne interesuje jer nikad nije bio gori izbor pesama za beoviziju no ove godine,...

....tvoj i u dobru i u zlu....

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 49

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 09, 2007 9:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Marija je jaka osoba u svakom pogledu i nadam se da ce i na Euroviziji imati dobar uspjeh

sve najbolje i sa srecom Very Happy

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 43

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 11, 2007 11:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sva cast mariji...zelim joj dobar plasman za evroviziju...

cecy
Luda do bola
Luda do bola

Godine: 39

Datum registracije: 02 Jun 2005
Mesto: wien

austria.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 11, 2007 3:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ljepa pesem Very HappyVery Happy sve najbolje Marija

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Marija Šerifović pobednica Beovizije Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon