:: |
| Autor |
Poruka |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 50
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Dragana Đorđević, bivša supruga rokera Bore Đorđevića, nađena je mrtva juče u svom stanu u beogradskoj ulici 27. marta. Prema prvim, nezvaničnim podacima, najverovatnije je reč o samoubistvu.
Nezvanično saznajemo da je policija pored njenog tela našla tablete (antidepresive) i prema prvim pretpostavkama, Dragana je sebi presudila preksinoć, a juče je ovu tragediju otkrio najverovatnije neko od njenih najbližih. Prema onome što smo sinoć saznali u zgradi u kojoj je živela, komšije su znale da je nedavni razvod sa Borom Đorđevićem Dragana teško podnela. „Dragana se trudila da sačuva samopouzdanje. Bila je užurbana u prolazu u hodniku i poslednjih dana nije mnogo razgovarala sa nama komšinicama, ali je u trenutku dok nas je pozdravljala pokušavala da nam se osmehne. Videlo se da je depresivna i da joj je teško” - rekla nam je sinoć jedna od komšinica.
(Blic)
|
| |
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
tragedija,nema sta
kako da ne bude depresivna posle svih tih godina braka,podrzavanja bore,vaspitavanja dece,...odbacena k'o maramica zbog mlade i sveze...
cudna borina sreca
|
_________________ www.ONE.org |
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
bzv, bas me je malo pomerilo sve to....
ne bih da pljujem njega, ko zna sta je bilo u tom braku, a i ima prava da se zaljubi bez obzira na godine
zao mi je nje jer je bila labilna osoba
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
nezamisliva Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 45
Datum registracije: 06 Jun 2004 Poruke: 12 Mesto: Beograd

|
|
|
dameski.....nije ti komemtar bas na mestu....tacno,ima covek pravo da se zaljubi,ali jos se potpis na papiru za razvod nije osusio a vec se pojavila vest da se covek ponovo zeni....Zena uopste nije morala da bude labilna da bi je ovo pogodilo....
|
|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|

|
|
labilna je zato sto je dozvolila da digne ruku na sebe zbog takve situacije....ljudima se dogadjaju na zalost gomila gorih stvari u zivotu pa i dalje skupe snagu da nastave da zive, kako tako...
razumem ja da je pogodio razvod, ali bas da je dotle doslo...e to ne razumem
nije labilna? a kako bi ti to nazvala?
|
|
| |
|
 |
anovi Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 17 Mar 2007 Poruke: 9

|
|
tragedija..
ovo danas šta se događa je strašno...
|
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Jako mi je zao te zene. Jos je gore da, ako se ozeni za tu mladju, onda nece dugo biti u braku. Isuvise su pozurili, a i prevelika je razlika u godinama.
Nego, je li Bora nesto komentarisao oko toga?
|
|
 |
Zoka74 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 23 Dec 2006 Poruke: 129 Mesto: Offenbach

|
|
|
Zalosno sto se to desilo ali nije smijela to da dozvoli nego sa ponosom da koraca dalje.Nek pociva u miru
|
|
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
|
Zalosno za zenu,sigurno se jako razocarala na njega i na sve ostalo...
|
|
|
| |
|
 |
nezamisliva Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 45
Datum registracije: 06 Jun 2004 Poruke: 12 Mesto: Beograd

|
|
Pa mozda se u psihologiji "depresivna" naziva "labilna" ...Za to vec nisam strucnjak....
Grozno je to sto se desilo...Ali ne mogu da upirem prstom i da kazem-bila je labilna....
coco_bill Bora se,bar do sad,nije oglasavao....A mozda i ne bi trebalo...Verovatno je i njega sve ovo prodrmalo...Ima vremena,pricace...
|
|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|

|
|
Ne verujem da ce bilo sta komentarisati....kao sto i nije davao izjavu o svom privatnom zivotu u poslednjih par meseci....
a i sta ima tu da se kaze...mislim da mu je samom dovoljno tesko...
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
| nezamisliva je napisao/la sledeće: | | coco_bill Bora se,bar do sad,nije oglasavao....A mozda i ne bi trebalo...Verovatno je i njega sve ovo prodrmalo...Ima vremena,pricace... |
U pravu si. Ipak, tolike godine je proveo sa tom zenom...
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|